Ølsmagning i Kolding

Ølsmagning i Kolding – Hos Trolden Bryghus

Ølsmagning i Kolding er et sikkert hit, som start på en fødselsdag. Det kan også bare være en hyggeaften med vennerne eller en lærerig og sjov start på en polterabend I Kolding.

Eller bare en god idé hvis du vil med vennerne ud og blive klogere på øl og øllets historie. Kolding har eget Bryggeri, og de har flere forskellige smagninger, som bestemt kan anbefales.

En ølsmagning i Kolding har meget at byde på – og du går ikke skuffet hjem derfra!

Bryghus i Kolding

Prøv f.eks Trolden Bryghus hvor du får en ølsmagning i særklasse. Trolden bryghus tilbyder nu også at du kan lave dit eget whiskyfad fra deres destilleri, eller eget Rom fad, Ginsmagning, Deltage i deres whisky masterclass, få dit eget Ginfad eller din egen flaske whisky.

Kort sagt har bryghuset Trolden i Kolding haft fuld fart på udviklingen af nye tiltag, samt nye produkter de sidste par år.

Ølsmagning i Kolding kan klar anbefales. Og hvis du vil besøge Trolden Bryghus som både brygger øl, Gin, Rom og Whisky, kan det gøres lige herunder.

Ølsmagning i Kolding hos landets bedste bryggeri, Trolden. Her smager du noget helt fantastisk hjemmebrygget øl

 

Den engelske pub i Kolding har en af landets mest populære ølsmagninger. De brygger ikke selv, men til gengæld har de øl fra hele verden.

Torben Matthews rejser flere gange om året rundt i hele verden, og finder øl du ikke vidste eksisterede. Det er utroligt spændende at deltage i en af smagningerne da historierne altid er både sjove og spændende.

Så hvis det er øllet du prioritere, uden at du behøver at se et bryggeri, kan vi klart anbefale denne oplevelse indenfor øllets verden.

ølsmagning på den engelske pub i Kolding

 

 

Mere til vinsmagning?

Er du mere til rødvin er der også mulighed for det i Kolding hos Modavi.

Er du mere til cocktails kan du tage et 3 timers cocktailkursus, hvor du lærer at lave de lækreste cocktails, når du er i Kolding her

Vil du deltage i en ølsmagning om aftenen kan du lægge stille ud med en gang Hamam i Kolding centrum, inden det går løs med ølsmagningen om aftenen.

Man må ikke drikke og flyve 🙂

Man høre ofte at piloter strejker. Så strander man i lufthavnen og får en rigtig kedelig oplevelse.

Har du også overvejet om ikke du bare skulle blive pilot og købe din egen helikopter, så du ikke skal strande i lufthavnen, ja så kan du prøve at blive helikopterpilot for en dag her.

Men har du bestemt dig for at tage til ølsmagning i Kolding, skal det nok være flyvning først og ølsmagning bagefter.