Billige rejser til storbyer eller sol og sommer

Billige rejser til mange destinationer

Billige rejser. Et altid populært emne og et utroligt relativt emne. For hvad er billige rejser?

I denne udgave af rejsemagasinet vil vi fokusere på de rejser der defineres som økonomirejser for studerende og andre sparsommelige sjæle der bare vil afsted, men ikke har “kassen” til den store jordomrejse. Så det er ikke en 23 dages rundrejse i Asien vi kigger efter her. Ikke denne gang.

Vil du bare finde en god og billig afbudsrejse kan du finde mange af dem hos vores fast partnere.

Destinationer til billige rejser

Der er mange, heldigvis, billige rejser i dette forår. F.eks har Primo Tours rigtig mange billige rejser til Spanien. specielt på Tenerife er der mange muligheder for at få en billig ferie i øjeblikket.

Momondo har som altid nogle af de bedste og mest spændende rejser. De har netop lavet en ny kategori med miljøvenlige rejser. Hvor der sættes fokus på at fylde fly, leje biler der ikke belaster miljøet osv.

De billigste pakkerejser vi har fundet i denne uge, er hos Travelmarket.dk. Men hvis du kombinere flybilletterne fra f.eks momondo med et af de gode billige hoteller hos f.eks HotelsCombined.dk, kan du selv planlægge en rigtig billig ferie, næsten uanset hvor du vil hen.

Hvordan gør jeg?

Start med at klikke ind på f.eks momondo. Hvis ikke du lige ved hvor du vil hen, eller hvis destinationen ikke er vigtig, er det den bedste måde at planlægge på. For der finder du ud af om du overhovedet kan komme afsted for budgettet.

Efterfølgende kan du finde hotel. Hoteller er du sikker på der er mange af. Og hvis du bestiller i god tid, vil der altid være et hav af hoteller at vælge imellem i alle prisklasser.

Det kan f.eks være at du vil et varmt sted hen som Tenerife eller Malaga. Hvis du starter med at booke hotellet, og efterfølgende finder ud af at flybilleten til Tenerife koster 3000kr, havde det været rart at have gjort det omvendt. Det er typisk muligt at komme til Malaga for 2-300kr hvis man er flexibel. Og hoteller er der masser af, begge steder.

I skrivende stund kan du tage 12 dage til Malaga med en billetpris 778kr retur, hvis du vil afsted i marts.

Og i samme periode som vi har søgt på, som var 23/2-20 til 8/3-20 kan du overnatte for under 3000kr i hele perioden, for 2 personer. 0,2km fra centrum af Malaga, på Residencia Universitaria San Jose, som er ratet med 3 stjerner.

Så for 2 personer vil det koste 1600kr i flybilletter, plus 3000kr i hotel, altså 2300kr pr. person for 12 dage i Malaga. Vejret i Marts ligger på ca. 20-25 grader, så det er bare med at komme afsted!

 

Er du mere til storbyferier kan du finde mange forskellige guides til den bedste storbyferie på vores side.

 

 

 

 

Similar Posts

Skriv et svar