Whiskysmagning Highlanders bar

Whiskysmagning på Highlanders bar i Århus

Århus baren Highlanders har Whiskysmagninger der virkelig kommer omkring, en stor del af de spændende whisky der er på markedet. Highlanders bar har gjort meget ud af at komme vidt rundt, så der blevet smagt på en bred range af whisky. Der er selvfølgelig altid en der er den bedste og efter whiskysmagning i Århus, er det muligt at man kan blive hængende i baren og opleve den hyggelig stemning og smage lidt mere på det store udvalg af både Whisky og øl. Og der er rigeligt at smage på. For selvom de på Highlanders bar kommer vidt omkring under selv smagningen, har de altså det største udvalg af whisky i Århus.

Highlanders bar i Århus er kendt for både Whisky, øl og Romsmagninger. Denne smagning er whisky, og med 200 forskellige whiskyer i baren er der nok at vælge imellem. Det er ikke kun de gamle traditionelle Scotch Whisky, men et kæmpe udvalg af de allerbedste Whisky du finder overhovedet. Og du finder helt sikkert mange du slet ikke kender, selvom du er kender af whisky. Du kan i baren få både råd, vejledning og historier om de forskellige whisky, så du er klædt på til dit næste køb.

Så er du Whisky interesseret er det helt klart et godt bud på en hyggelig aften at booke whiskysmagningen hos Highlanders Bar.

Hvad er inkluderet:

  • Ca. 1 times oplevelse.
  • Smag 4 forskellige whiskys.
  • Få historien bag hver whiskys særpræg og oprindelse.
  • Få en ekstra smagsprøve på husets regning, hvis du kommer onsdag eller torsdag.
  • Mulighed for at blive hængende efter smagningen og gå på opdagelse i det store udvalg.
  • Mulighed for at booke traditionel, britisk mad.

Vil du se mere om Highlanders bar, hvor du kan smage både whisky Øl, Gin og Rom, kan du klikke på de forskellige link.

Vi ønsker dig god fornøjelse med smagsoplevelserne. Vi har samlet alle vores forskellige smagsoplevelser til dig.