Prøv en Lamborghini

Kør Lamborghini på Jyllandsringen – med fuld fart!

Jyllandsringen tilbyder nu at man kan prøve en tur i denne Lamborghini. Det er en af de største drengedrømme der kan blive udlevet med denne oplevelse på Jyllandsringen.

Det er den perfekte oplevelse til fødselsdag, Polterabend, konfirmation eller lignende.

Bestil oplevelsen til dig selv, eller en ven. I får helt sikkert en oplevelse for livet når i har prøvet denne italienske skønhed

Prøv en ægte Lamborghini

Med denne Lamborghini tur, får du her 15 minutters drengedrøm opfyldt med 4 omgange på bane. Du kan vælge imellem Jyllandsringen eller Sjællandsringen på udvalgte datoer.

Du styrer de mere en 500HK rundt på banen, med en instruktør ved din side. Men bare rolig, instruktøren giver dig en grundig instruktion i bilen inden du træder pedalen i bund!

Du kan se meget mere om dette event og mange andre muligheder, samt læse hvordan du bestiller turen “Kør Lamborghini på jyllandsringen”

Det er for mange af os en vild drøm, som for de flestes vedkommende bliver ved drømmen. Men hvad vil være en bedre gave til en rund fødselsdag eller et jubilæum, end denne oplevelse i særklasse. Det er dit livs oplevelse at køre denne lækre italienske Lamborghini, rundt på Jyllandsringen. Det er et adrenalinkick uden lige, når du mærker hvordan de 500 heste under hjelmen, skyder bilen afsted. Køreegenskaberne er helt i top og det er bare super fedt at mærke rykket, når bilen tager fart. 0-100km/t sker på få sekunder og vi kan lige så godt sige det! Det bliver aldrig det samme igen, at komme over i en Berlingo, når først du har kørt denne Lamborghini! Men heldigvis er dette en mulighed der kan prøves igen, så du ikke behøver at købe din egen Lamborghini, for at prøve en tur igen.

Oplevelsen er en af de mest populære gaver til både 40 og 50 års fødselsdage. Eller som gave til dig der syntes du har fortjent det, fordi du kan og fordi det er fedt!Kør Lamborghini på Jyllandsringen. Få dit livs oplevelse i en Lamborghini her