Ferrari 458

Prøv en Ferrari i København eller Århus?

Kør Ferrari i enten Århus eller København, i en original Ferrari 458!  “Kør Ferrari igennem Århus eller København” er blevet en af de mest brugte gaver til enten rund fødselsdag, eller som en gave til et bryllup. Prøv det og oplev de mange misundelige blikke.
For mange af os bliver det bare ikke større, end at trille denne fuldblods italienske drøm af en bil, igennem gaderne.

Drømmen om Ferrari

Kør Ferrari igennem gaderne i Danmarks hovedstad København, eller smilets by Århus? Så er her chancen. Drømmen om at køre Ferrari bliver til virkelighed her, med denne fede mulighed.

Det er muligt at prøve Ferrari i både Århus og i København. Topfarten på denne Italienske skønhed er hele 325km/t og den ryger fra 0-100km/t på kun 3,4 sekunder!

Har du fået lyst til at køre Ferrari?

Du kan vælge imellem 15, 30 eller 60 minutter, prisen starter ved 895,-.

Det er den perfekte gave til en polterabend, hvor i har bestemt at Gommen skal have sit livs oplevelse i bilen med den sorte hest.

Eller til Svigerfar der altid har haft drømmen om at prøve denne helt specielle bil, som en Ferrari jo er.
Det er bare noget helt specielt at prøve. Det er bare en helt speciel bil. Og vi har alle sammen haft drømmen, om at sidde i en vaskeægte Ferrari.
Gør drømmen til virkelighed og se mere om hvor du kan komme til at prøve denne lækre italienske fuldblods hingst herunder.


Kør Ferrari i Århus
Vidste du at Ferrari blev stiftet i 1929 af Enzo Ferrari i Maranello. Hovedkvarteret ligger stadig i Samme by i Italien idag. Idag er Ferrari firmaet dog blevet noget større.
I starten var det kun racerbiler der blev lavet af Ferrari, men i 1947 begyndte Ferrari at producere biler til gadebrug.

Ferrari er dog stadig kendt for racerbiler, de har i mange år været helt i Toppen af Formel 1 med skiftende kører.
I danmark er den mest kendte på gaden nok model F430 som kan erhverves for lidt over 3 mill danske kroner.

Efter Enzo Ferraris død i 1988 er Ferrari brandet vokset og vokset. Og Ferrari formår stadig at tryllebinde både mænd og kvinder fra unge til gamle.

Vil du hellere prøve en ægte Lamborghini er der mulighed for det også.

“Kør Ferrari” er den mest solgte af vores oplevelser med biler.