Kør Lamborghini
Kør Lamborghini Gallardo I København eller Århus

 

Kør Lamborghini

I Århus eller København er det nu muligt, at prøve en Lamborghini Gallardo. Du kan køre den på vejen i København eller Århus. Opfyld en af de vildeste bildrømme. Bemærk at det nu er muligt begge steder, så du kan komme ud at køre Lamborghini i både Århus eller København, så du kan bestille turen der hvor det passer dig bedst. 

Lamborghini Gallardo

Man kan næsten smage det.

Navnet der får selv de mest hardcore bilhadere til at spidse ørerne. Man bliver mega misundelig på ham der får gaven og skal køre Lamborghini.

Dette event er perfekt som gaven til din bedste ven, kæresten eller til dig selv! Og bare rolig, du er ikke den første der giver gaven til dig selv! At køre Lamborghini i København eller Århus er en gave der er skabt til dig selv 🙂

Og hvem ønsker ikke at prøve den fedeste oplevelse selv. Og er du vild med de rigtige Italienske biler er denne mulighed bare et must!  

Er du bange for fart og spænding er denne mulighed absolut ikke dig! En Lamborghini Gallardo har 560 hestekræfter og de rykker dig afsted fra 0-100km/t på kun 3,5sek.

Lamborghini Gallardo kan køres både fra København og fra Århus. Turen er planlagt så den går uden om den tunge trafik.

Inkluderet i oplevelsen er følgende:

  • Kørsel i 15,30,45 eller 60 minutter.
  • Kørsel i en Lamborghini
  • Du kan komme til at kære på landevej og motorvej.
  • Derudover er der en ”CO-driver” som kommer og fortæller om denne  fantastiske bil

 

 

Lamborghini København

 

 

Om Lamborghini

En Lamborghini kører stærkt. Den kan gå fra 0-100 km/t på 3.2 sekunder, og har 610 HK.

Lamborghini er en af verdens bedste biler, og når den kommer kørerne på gaderne, så er det helt naturligt at alle mennesker lige drejer hovedet en ekstra gang og kigger. Det giver utrolig meget opmærksomhed fra alle de mennesker som er omkring dig.

Så er det helt underordnet om du kommer på en stille vej, en hovedvej eller motorvej. Alle de biler og mennesker som er omkring dig, er nysgerrig, og de har alle sammen en drøm om at køre i en Lamborghini fremadrettet.

Denne her fantastiske bil, har så meget ekstra udstyr, at man slet ikke kan undgå at blive opmærksom, når den kommer kørerne forbi.

Derudover vil man også opleve at mange af de mennesker som ser Lamborghini, lige stopper op og tager et hurtigt kig og ofte et par billeder. Det er blevet en trend at man lige tager en selfie, hvis man ser en fantastiske Lamborghini – Specielt forbi det ikke er en bil som man ser hver eneste dag. Det gælder om at være hurtig, hvis man skal tage en selfie, når den kommer kørende med fuld fart.

 

Er du vild med Ferrari, er der også mulighed for at læse mere. om en tur i en vaskeægte Italiener med en sort hingst på fronten