Mystery Room København - Escape Room ved Christiansborg - Mordmysterie

 

Mystery Room København – Mordmysteriet ved Christiansborg Slot

Mysteryroom Christiansborg bliver denne oplevelse ofte kaldt. Det er som et Escape Room. Faktisk kaldes det ofte også Escape Room Christiansborg Slot. Dette er bare meget mere og meget større, end et almindeligt Escape Room. Det er en helt igennem fantastisk, sjov og lærerig oplevelse i København, hvor man samtidig med at at man løser mysteriet, får rørt sig og se København.

Vi er tilbage i år 1914. Kriminaliteten i København er voksende. Gaderne er fulde af børn, hunde, tiggere og hestevogne.

Du er efterforskeren der trodser alle odds og skal finde den forsvundne kendte person. Du fik et brev. Du har kun dine sanser og instinkter. Om 2 timer er det for sent. Løs mysteriet, oplev København på en helt anden måde end du før har prøvet. Det nye Christianborg Mystery Room er en banebrydende, spændende oplevelse som kan huskes i mange år fremover.

Prisen er kun 199,- så det er et mysterie de fleste råd til at opklare. Spring på vognen og løs mysteriet i de Københavnske gader fulde af hestevogne.

Vil du læse mere om dette Mystery Room, eller vil du bestille oplevelsen?

Oplev København på en ny måde!

Du oplever København på en helt ny måde. Solve A Mystery får dig rundt og opleve de flotte gamle bygninger, De kendte steder og gaderne på en utroligt spændende måde. Meld dig til Christiansborg Slot Mystery Game med en ven, så du har en at dele denne utroligt sjove oplevelse med.

Denne oplevelse egner sig til dig der er eventyrlysten, har lyst til at se og opleve København, samtidigt med at i får rørt jer.

Er du til Escape rooms i København, men har mere lyst til at opleve det udendørs? Så er dette event et fantastisk sjovt spil, hvor du både oplever spændingen som i et rigtigt escape room. Og samtidigt får oplevet noget af København på en måde du ellers aldrig kommer til.

Med i denne mystery room oplevelse får du:

  • 2 timers spændende mystery room, hvor 2-4 personer løser et mordmysterie
  • Mulighed for at opleve København på en ny måde, gennem en af de bedste Escape Room København har at byde på!

Er du på udkig efter andre Escape Rooms i København, så er der masser at gå i krig med! Besøg f.eks et Escape Room i København, der har The Ring som tema. Hvis du altså tør…!
Er du til gys kan vi varmt anbefale Spøgelsesvandring i København!

Elsker du Escape Rooms, men bor ikke lige i nærheden af København, så fortvivl ej, vi har her samlet en liste over Escape Rooms i hele Danmark!