Østjylland undervandsjagt

Undervandsjagt i Århus

Er du interesseret i dykning og fisk? Så skal du helt sikkert prøve en undervandsjagt i Århus.

Du lære hvor fiskene gemmer sig og er du hurtig, tålmodig og har Ninja skills, er det måske dig der får den største fangst med hjem. Men det kræver virkelig både dygtighed og held!

Først finder i stederne hvor fiskene gemmer sig. Det er den ene del af af undervandsjagt i Århus.  Den anden del er, at fiskene også skal rammes. Det er klart den sværeste del af opgaven. For der er mange ting der ikke er lige som det ser ud, når du er med på undervandsjagt i århus.

F.eks er afstand under vand, ikke helt så nemt at bedømme som på landjorden. Derfor vil de første skud du laver, næsten helt sikkert, ryge langt forbi. Men det bliver selvfølgelig nemmere, efterhånden som øvelsen kommer.

Det er en utrolig spændende oplevelse. For selvom der er masser af action og adrenalinen pumper i kroppen, når man skal skyde en fisk, er det alligevel på samme tid, meget afstressende. Og imens man jagter fisk og deres gemmesteder, får man en flot oplevelse imens man dykker.

Der er mange ting der tilsammen gør denne oplevelse unik. Blandt andet , dykningen, jagten og den smukke natur.

Deltag i undervandsjagt i Århus og få en dejlig afstressende oplevelse, forhåbentlig med friske fisk til aftensmaden.

Når du har set hvor fiskene gemmer sig, bliver det rigtig spændende! For fiskene er svære at fange. Har du det der skal til! For at blive en rigtig undervandsjæger?

Undervandsjagt Århus, hvad er inkluderet:

  • 6 timers undervandsjagt i Østjylland.
  • Instruktion i undervandsjagt.
  • Leje af jagtudstyr og våddragt.
  • Mulighed for at fange fisk (hvis du kan ramme) 🙂


Undervandsjagt i Århus er både sjovt og spændende. Lær at skyde fisk under vandet
 

Der er også mange andre spændende oplevelser i Århus. Hvis du ønsker at stresse af, kan vi f.eks anbefale Hot Yoga Århus.