Pizzakursus København

Pizzakursus København – hos Meyers Madhus

Langt de fleste mennesker kan godt lide en god pizza med favoritfyldet på. Her på Pizzakursus København lærer du helt fra bunden de gængse teknikker og grundregler i kunsten at skabe den perfekte pizza. Så hvad enten du kan lide med ostekant, deep-pan eller med noget helt ekstraordinært fyld, så er her helt sikkert også noget for dig.
På dagen får I mulighed for at afprøve forskellige opskrifter i jagten på din personlige favorit – og selvfølgelig skal der også smages på herlighederne. Så vil du være den bedste pizzabager i familien er vi ikke i tvivl. Du skal besøge Pizzakursus København!


Pizzakursus København
 

Oplevelsen kan naturligvis også købes som gavekort. Så bliver det ikke nemmere at glæde din yndlingsperson. Og oplevelsen er helt perfekt som en gaveide, hvor modtageren selv kan bestemme hvornår der er tid i kalenderen.

 

Oplevelsen hos Meyers Madhus inkluderer: 

  • Pizzakursus København varer i alt 2 timer
  • Der er tænkt på dig. Du får et forklæde så du kan arbejde effektivt
  • Sprød bund og lækkert fyld. Du får fintunet din opskrift på en lækker pizza
  • Pizzaer kan varieres i det uendelige. Her får du guldkorn med hjem
  • Alle de benyttede opskrifter udleveres og må beholdes
  • Og sidst men ikke mindst, så skal der naturligvis smages  – og det ledsages af et glas vin

 

Mere om Meyers Madhus:

Pizzakursus København afvikles af Meyers Madhus, som i mere end 15 år har haft fokus på de gode råvarer til madlavningen. Hvad enten det er bagværk, den store familiemiddag eller noget helt tredje, så er den klare mission at lære danskerne noget om gode friske råvarer i køkkenet.
Har I fået lyst til flere oplevelser af sammen slags, så er I havnet det rigtige sted. Vi kan for eksempel tilbyde Kaffekursus København – så får du mulighed for at invitere hele familien på hjemmelavet eftermiddagskaffe. Eller hvad med Kagekursus København?