Ansigtsbehandling København

Ansigtsbehandling København – hos Ni’mat

Jeg var fortvivlet sidste gang jeg kontrollerede min liste med opgaver. Den var igen vokset. Og langt mere end hvad man kunne forlange. Løsningen hedder Ansigtsbehandling København. For med en kort pause fra hverdagen, får dit hoved og sind den nødvendige pause fra det evigt voksende pres. Presset med opgaver – men evigt voksende krav fra din omverden.

Forskellen består i at Ansigtsbehandling København af dit ansigt, virkelig løsner din muskulatur. Ja, kort sagt bliver bedre i stand til at smile igen, fordi din ansigt slapper mere af.


Ansigtsbehandling København
 

Naturligvis tilbyder vi også at oplevelsen kan købes som et gavekort. Dermed har du totalt frit valg omkring modtageren. Men endnu endnu mere vigtigt, så har deltageren fuldstændig frit valg omkring hvornår oplevelsen skal finde sted. Det er med andre ord jer som 100% bestemmer tempoet i forhold til hvornår den ultimative pause skal finde sted.

 

Oplevelsen hos Ni’mat inkluderer: 

  • 50 minutters skræddersyet ansigtsbehandling
  • Kosmetologen udfører en hudanalyse på dig
  • Produkter udvalgt af kosmetolog og tilpasset dine behov
  • Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle

Vidste du at mennesket har hele 40 knogler i ansigtet – det er dem som gør os i stand til at kommunikere med hinanden? Vidste du også at vi har samme antal knogler i halsen som en giraf? Grunden til at giraffen er så langhalset skyldes simpelthen at den har længere knogler.

 

Mere om Ni’mat:

Ansigtsbehandling København er byens ældste og største formidler. Det altid professionelle personale brænder for at give dig som deltager den bedst mulige oplevelse.
Har du fået lyst til flere små pauser i hverdagen er du havnet det helt rigtige sted. Vi kan blandt andet tilbyde Arndal Spa og brunch, hvor den personlige velvære virkelig kan få et løft. Eller måske skulle opgradere og bestille en tur over sundet og besøge Spaophold Malmö på The Lodge.