Massage Kolding

Massage Kolding – i samarbejde med Dorotheas Badstue

Går du rundt med et konstant tankemylder i dit hoved, og er din krop ved at bukke under for stress? Massage Kolding tager udgangspunkt i en af verdens ældste former for behandlinger. Det stammer oprindeligt fra Kina, hvor man har fundet beskrivelser af det i medicinske tekster.

Massage Kolding giver dig fornyet energi og ro i både hovedet og kroppen. Det løsner op og fjerner spændinger i kroppen, som igennem lang tid har det med at hobe sig op. Det er derfor den optimale pause at give sig selv. Men naturligvis kan I også tage flere afsted sammen, og få dannet nogen nye gode minder at huske tilbage på.


Massage Kolding
 

Oplevelsen kan bestilles som enten 25 eller 50 minutter. Og vi tør godt garantere at du ikke blive skuffet. Det er virkelig skønt at tage magten over kroppen igen. Og man kan også købe denne oplevelse som et gavekort, hvilket giver deltageren 100% kontrol over hvornår det skal finde sted. Vi syntes at det virkelig er en oplagt gave ide, som alle kunne få stor gavn af.

 

Oplevelsen på Dorotheas Badstue inkluderer: 

  • Vælg imellem 25 eller 50 minutter Massage Kolding
  • Gratis indgang til spaområdet.

Vidste du at massage som vi kender det  – stammer fra 1800 tallet – hvor svenskeren Per Henrik Ling udviklede det. Behandlingen løsner ved at øge blodcirkulationen i kroppen, og affaldsstoffer fra musklerne dermed fjernes og med det samme giver et øget velvære.

 

Mere om Dorotheas Badstue:

Massage Kolding holder til i den gamle slotsruin Koldinghus. Og her i disse historiske rammer er missionen at give deltagerne helse og pleje baseret på ældgamle kurbadstraditioner.

Hvis I har fået mod på flere oplevelser, eller anderledes oplevelser – så er I kommet til det rigtige sted. Vi kan nemlig her fx. også anbefale en komplet Spadag Beder – eller hvad med Massage Aarhus – som helt sikkert også kan bugt med den lille stress?