Golfophold hvalpsund

Golfophold Hvalpsund – på Hvalpsund Færgekro

Golfophold Hvalpsund byder velkommen til Himmerland og Hvalpsund Færgekro – der med nu med 5 generation bag roret tilbyder denne oplevelse for alle golfelskere. Hvalpsund ligger solidt plantet i det Himmerlandske, hvorfra byer som Ålborg og Viborg kan nås i bil på under 1 time. Så med lidt fantasi kan weekenden nemt udvides med byens mangfoldighed.

Her kan du midt i den meget varierende himmerlandske natur opleve roen ved et dejligt spil golf. Du bestemmer selv tempoet og indholdet. En perfekt mulighed for at tage en weekend hjemmefra, sammen med en du holder af – eller din bedste golfmakker.

Og når I efter en god lang dag på Golfophold Hvalpsund, trænger til en god bid mad og forkælelse – står Hvalpsund Færgekro klar en med en dejlig 3-retters menu til at slutte dagen af på. Så der er ikke noget at fortænke sig på. Så find en dato og kom afsted!


Golfophold hvalpsund
 

Oplevelsen inkluderer: 

  • Betalt greenfee hos enten Hvalpsund Golfklub eller Aars Golfklub
  • Lækker 3 retters menu for 2 personer
  • Overnatning på Hvalpsund færgekro for 2 personer
  • Lækker morgenmad i form af buffet. Du går helt sikkert ikke sulten fra bordet.

Praktisk information: 
Det er muligt for check-in fra kl 14.00 på ankomstdagen, og check-ud inden kl 11.00 på afrejsedagen. Der forefindes mulighed for at leje cykler, så man kan studere området nærmere.

Mere om Hvalpsund Færgekro: 

Nogle af Hvalpsunds ældste bygninger strækker sig så langt tilbage som til 1913. Kroen ejes idag af 5 generation, som driver den med passion for den autentiske krostemning, god service og gastronomi i høj klasse. Samtidig udgør placeringen centralt i byen at kroen er et naturligt sted at samles – samtidig med at man næsten kan smutte sted i vandkanten af Limfjorden.

Har I fået lyst til flere oplevelser kan Living-guide varmt anbefale fx. Spadag hos Kurbad Limfjorden, der ligger ikke mange minutter væk. Eller hvis det skal være lidt mere familievenligt – kan WOW park Skjern også varmt anbefales.

 

Se også flere gavekort fra truestory.dk