Chokoladebrunch hos Peter Beier

København har Danmarks bedste brunch med chokolade. En chokoladebrunch hos Peter Beier i København, er en helt speciel unik og lækker madoplevelse i København.

Brunchen er utrolig populær og ikke uden grund. Umiddelbart lyder chokolade måske ikke som det man forbinder med en brunch. Men Peter Beier der laver noget af verdens bedste chokolade, har virkelig formået at sætte en helt fantastisk brunch sammen.

Ikke kun Københavnerne er vilde med Peter Beiers lækre brunch. Både jyder og turister fra udlandet er vilde med spændende nyskabende brunch hos Peter Beier.

Hvis ikke du kender Peter Beier vil vi her lave en kort introduktion.

Peter Beier chokolade er et familieejet firma. Chokoladen der bruges, er for så vidt det er muligt, økologisk. Og den kommer fra Peter Beiers egen plantage i Caribien. Chokoladen fremstilles hos Peter Beiers chokoladefabrik, hvor man både kan få en rundvisning og komme på chokoladekursus eller deltage i chokoladesmagning.

Peter Beiers cafeer har også både brunch, tapas og mange andre spændende oplevelser med chokolade. Vi anbefaler at man tager deres brunch og lader sig inspirere. Peter Beier chokolade er et sted man kan besøge mange gange. Både deres cafeer og deres chokoladefabrik er utroligt spændende at besøge.

Faktisk har Peter Beier chokolade A/S cafeer i både Danmark og Sverige, så de kan opleves på begge sider af Øresund.

Mere om Peter Beier Chokolade brunch

Peter Beier har siden 2002 eget deres egen chokoladeplantage, for at kunne sikre den bedste kvalitet indenfor chokolade, som den eneste danske chocolatier. Derfor er du altid garanteret at chokoladen hos Peter Beier lever på til de meget høje standarder de kræver, for at kunne producere og servere noget af verdens bedste chokolade.

Besøg dem selv og bedøm selv. Vi mener de de laver noget af det bedste chokolade i verden.


Smag peter beiers fantastiske choklade brunch i København
Se flere oplevelser i København her