Virtuel reality oplevelse
Se Zombier med Virtuel Reality

Prøv Virtual Reality i København

Virtual Reality i København er en utrolig fed oplevelse. Det er det fedeste og mest realistiske der er på markedet inden for Sci-fi. Man kan næsten mærke ånden fra de utroligt ulækre Zombier, der er lige ved siden af dig. Du bliver helt sikkert skrømt når du kigge bagved dig og ser en Zombie lige bag ryggen!

Virtual Reality i København, er en rigtig god og populær at starte f.eks en polterabend, eller en fødselsdag på. Det er hylesjovt at prøve det sammen med nogle venner. Tag f.eks 3-4 venner eller veninder afsted og prøv Virtual Reality sammen.

Er du bange for Zombier?

Virtual Reality i København er stedet hvor du kan se Zombier, svømme med hvaler imens du overvejer om du er ved at blive tosset, eller om det virkelig er en hval du kan røre ved lige ved siden af dig.

Kan du trække vejret under vandet? Fantasien får frit spil og dit mindset bliver presset og manipuleret til det yderste. Udviklingen med Virtual Reality har været enorm de sidste mange år og du bliver vildt overrasket over at opleve hvor virkeligt det føles.

Har du Zombieskræk skal du overveje en ekstra gang om du tør! For spillet er utroligt livagtigt!

I Virtual Reality er følgende inkluderet:

  • 30 minutters oplevelse med virtual reality i København.
  • Prøv de forskellige film og spil.
  • Introduktion til virtual reality.
  • Spil multiplayer – 1 mod 1.
  • Mulighed for køb af egne briller til hjemmebrug.

Der bliver hele tiden udviklet nye spil til Virtual Reality, så der kan sagtens være nye og sjovere oplevelser med, end dem vi beskriver herover. Selvom de nu er livagtige nok. De Zombier er i hvert fald som at være der selv!

Prøv Virtuel Reality i København. Se livagtige Zombier

Virtual Reality er kun en af de mange spændende muligheder, der er for oplevelser i København. Vi har samlet en masse forskellige muligheder, for at få en masse fede oplevelse her på siden. F.eks har vi fundet gode ideer til hvad du kan lave, hvis du skal arrangere en polterabend i København.