Oplevelser på Bornholm

Oplevelser på Bornholm – store oplevelser venter på solskinsøen! 

Her har vi samlet de bedste, sjoveste og mest velsmagende oplevelser på Bornholm. Her finder du alt fra undervandsjagt, klippeklatring samt dejlige smagsoplevelser!

Oplevelser på Bornholm er en af de mest efterspurgte kategorier. Og det er altid godt at undersøge hvad man kan lave på ferien på Bornholm. Der er mange muligheder for forskellige oplevelser på Bornholm, specielt aktive oplevelser. Bornholm er en ferieø der indbyder til at cykle, klatre og røre sig når man er der.

Det er et rigtig dejligt sted at holde aktiv ferie, og aktive oplevelser på Bornholm er der mange af.

Tag et kig på de mange oplevelser der ligger og venter – der er noget for enhver smag!

Undervandsjagt Bornholm

Lær at fange fisk i deres eget naturlige element. Det er en unik oplevelse at fange fisk under vandet, og det er noget du aldrig glemmer. Men pas på – man bliver bidt! Ikke af fisk eller hajer – men af den fede oplevelse! Og selvom du er tæt på fiskene under vandet, er det bestemt ikke nogen nem opgave at fange dem. Vandet forskyder afstanden, så du skal være i fuld fokus for at ramme dem.

Klippeklatring på Bornholm

Er du til aktive oplevelser på Bornholm, skal du prøve klippeklatring. Det er lavet så der både er udfordringer for nybegyndere og øvede klatrer. Det er både sjovt, men også en fysisk udfordring at prøve klippeklatring på Bornholm.

I øvrigt er Bornholm det eneste sted i Danmark der kan klatres i klipper. Så det er ikke alene en sjov og spændende oplevelse. Det er samtidig en helt unik oplevelse som kun findes på Bornholm.

Klippeklatring er også et af de sjoveste events, hvor man kan have store interne konkurrencer. Så puds formen godt af inden du udfordrer vennerne til klatrekonkurrence

Mountainbike Bornholm

Mountainbike Bornholm – kursus hos Bornholm Outdoorcenter. En sikker garanti for en oplevelse med fuld smæk for skillingen! Bornholm betragtes af mange MTB entusiaster som det absolut bedste sted i Danmark at dyrke sin sport. Og det må man tage alvorligt – for når der årligt produceres 100 Mill cykler på verdensplan – er en stor del af dem angiveligt MTB cykler. Og Danmark er jo et cykelland, så naturligvis har vi også taget det til os.


Der er også mange andre oplevelser der skal opleves med familien eller vennerne. Derfor har vi lavet et stort katalog og sorteret oplevelserne for dig, så du hurtigt og nemt kan finde oplevelser de steder du f.eks skal på ferie i Danmark. Se de andre oplevelseskategorier herunder.

Oplevelser på Fyn Oplev Fyn og de charmerende Fynboer

Oplevelser i Jylland der er slet ikke så kedeligt i Jylland som Københavnerne tror!

Oplevelser på Sjælland Der er mange både sjove og spændende oplevelser på Sjælland!