Rundvisning på Dansk vingård – med økologisk vin!

Rundvisning og vinsmagning på en dansk økologisk vingård i Hvidovre. Det havde for få år siden været noget danskerne havde set som helt usandsynligt. Men ikke destro mindre er Nordlund vingård blevet en kæmpe succes. Hos Nordlund vingård får du rundvisning med fortællinger om vingården, vinmarkerne og hele historien. Og efterfølgende får du smagt de gode egenproducerede økologiske vine.

Har du lyst kan du købe noget af deres egen økologiske vin med hjem til vinreolen.

Hvad er inkluderet:

  • 1,5 times oplevelse på en dansk, økologisk vingård
  • Rundvisning i vinmarkerne, produktionen & vinkælderen
  • Smag 3 forskellige vine fra egen vingård
  • Snacks
  • Historier om Nordlund fortalt af vinbonden selv
  • Mulighed for at købe vin med hjem

Den skønne rundvisning og vinsmagning i Hvidovre ligger kun kort tid fra København centrum. Ja faktisk er der kun 10 minutter fra Rådhuspldsen til du står midt på pladsen ved vingården.

Er du interesseret og fascineret af dansk vinproduktion, og er du glad for økologi og vil gerne se, høre om, samt smage danske økologiske vine, ja så skal tage på en rundvisning hos den danske vinbonde Nordlund i Hvidovre!

Om Nordlund:

Nordlund er en økologisk vingård, der siden 1999 har trodset elementerne og dyrket vin i Danmark. Nordlunds vinproduktion breder sig over 3 hektar, hvor mere end 9.000 vinstokke er med til at sikre høsten. Håndværket og den gode kvalitet kombineret med en engageret, økologisk dyrkningsform er det, der karakteriserer Nordlunds vin.

Danmark har også flere spændende vinproducenter som producere dansk vin i høj kvalitet. Blandt andet Modavi vingård i Kolding der bestemt også er et besøg værd.

Er du interesseret i Vinsmagning i København, Århus, Kolding eller andre steder i Danmark, har vi gavekort til Vinsmagning over hele landet.

Der er også kommet mange ny producenter af F.eks Gin og Whisky hvor man kan få en tilsvarende rundvisning og smagning, som det er tilfældet hos vinproducenten Nordlund i Hvidovre.

Braunstein som er en af de helt store whiskyproducenter i Danmark efterhånden tilbyder rundvisning og Whiskysmagning i Køge.