De bedste oplevelser i Jylland

Find De Bedste Oplevelser i Århus

Er du på udkig efter de bedste oplevelser i Århus? Så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet de fedeste oplevelser, som Århus har at byde på!

Vi ved jo alle, at smilets by er fantastisk. Men hvor får du bedst “en på opleveren”? Det guider vi dig til. Vi har samlet lidt af hvert på denne liste. Hvad end du er til spændende smagsoplevelser, de kulturelle, de historiske eller de actionprægede oplevelser, så har Århus helt sikkert noget at byde på, for netop dig.

Ølsmagning på Århus Bryghus – 129 kroner

Oplev Århus
Århus Bryghus – Ølsmagning


Århus er en fantastisk by, og Århus bryghus brygger fantastisk øl! Kom forbi bryghuset, få en rundvisning, smag på de fantastiske lokale øl og nyd et par spændende timer, i humlens verden.

Med i pakken får i rundvisning på Århus Bryghus, hvor der bliver fortalt om bryggeriets historie, omkring øllen, ingredienserne og hvordan det bliver brygget. Rundvisningen er meget medrivende, og tager cirka 45 minutter.

Efter rundvisningen starter det rigtigt sjove… Så skal der smages øl! Der bliver smagt på 3 øl fra Århus Bryghus tanke, efterfulgt af 3 øl fra enten flaske eller fad – også lokale Århus Bryghus øl. Efter smagningen er der mulighed for at købe øl til at nyde derhjemme.

Ølsmagningen tager også cirka 45 minutter.

Du kan bestille en ølsmagning ved Århus Bryghus og få en lækker ølsmagning i Århus. På den side har du også mulighed for at læse meget mere om oplevelsen! Vi garanterer for, at i får lov at smage en af Århus bedste oplevelser!

Er du ikke så meget til øl? Så læs videre her på siden – der skal nok komme noget til dig! 🙂

Flødebollekursus i Århus – 299 kroner

Flødebolle kursus
Lav dine egne flødeboller

Vil du lære at lave de lækreste flødeboller, lige midt i Århus? Så er det her din chance! Du lærer her at lave de flotteste og bedste flødeboller helt fra bunden.

Du bliver bl.a. undervist omkring forskellige chokoladetyper, hvordan du former den perfekte flødebolle, og hvordan du får din flødebolle til at lave det helt rigtige knæk, når der bides i den!

Med i kurset får du 1,5 times flødebollekursus, hvor du laver 5 små og 5 store flødeboller. Du kan få helt styr på teknikken – i må selvfølgelig tage flødebollerne med hjem bagefter.

Du skal ikke selv medbringe andet end godt humør. Kursets arrangører sørger for, at der er alt det udstyr i skal bruge – så i kan koncentrere jer om, at lave de lækreste flødeboller!

Du kan læse meget mere om Flødebollekurset og se om det er noget for dig.

Kurset udbydes af Social Foodies, der er et bærdygtigt koncept, der hjælper udsatte gennem deres forskellige indsatser, både i Danmark og i Afrika. Overskuddet går til projekter, der sikrer arbejdspladser og uddannelse til socialt udsatte.

Et flødebollekursus er en af de sjoveste – og lækreste – oplevelser i Århus, og så oven i købet bæredygtigt! Et sten sikkert hit! 🙂

Virtual Reality hos Limitless – 175 kroner

Virtual Reality i Århus
Virtual Reality oplevelse i Århus!

En af de helt store trends de seneste år, har været Virtual Reality. Nu har du mulighed for at opleve virtual reality i verdensklasse, i Århus.

Der er mange forskellige spil at vælge i mellem, og i har mulighed for at være op til 5 spillere af gangen.

Med i prisen får du 25 minutters intensivt og spændende spil, med noget af det bedste virtual reality udstyr på markedet. Bl.a. den nyeste Threadmill teknologi, der gør at spillet registrerer alle dine bevægelser, og giver spillet en ekstra dimension – alt sammen for kun 175 kroner.

Du kan læse meget mere om Virtual reality og læse om det er noget du vil prøve.

Er i mere end 6 personer, er der også mulighed for at bestille et specielt gruppearrangement.

Vi anbefaler meget kraftigt Virtual Reality, det er uden tvivl en af de fedeste og sjoveste oplevelser i Århus.

Ginsmagning på Highlanders Bar

Ginsmagning hos Highlanders Bar i Århus
Ginsmagning hos Highlanders Bar

Hvad end du elsker gin, eller er lidt mere skeptisk, så kan denne oplevelse faktisk være det helt rigtige for dig.

Gin bliver mere og mere populært i disse år, og vi har set det blive lavet til en helt videnskab – her er Highlanders Bar i Århus ingen undtagelse!

Under denne ginsmagning, skal i smage på 6 forskellige slags gin, sammen med 3-4 forskellige tonics – så du kan helt sikkert finde en gin, der passer til netop dine smagsløg.

Under smagningen bliver der levende fortalt historier og fun facts om de forskellige gin. I bliver klogere på oprindelsen, tilblivelsen hvad der giver smagen, til den enkelte gin.

Efter ginsmagningen er i selvfølgelig meget velkomne til at blive i baren, og smage Highlanders store udvalg af øl, whisky, rom, og ja selvfølgelig, gin.

Der er også mulighed for, at bestille traditionel britisk mad, til indtagelse før eller efter ginsmagningen.

Du kan læse meget mere om denne oplevelse i Århus, og bestille den næste store smagsoplevelse med det samme.

Er du mere til rom, tilbyder Highlanders også Romsmagning. Se romsmagninger og læs mere om smagningen, hvor du også kan bestille den.

PS: Det Århusianske gin destilleri, Njord, tilbyder også gin smagninger.

Denne smagsoplevelse koster 399,- og inkluderer rundvisning på Danmarks eneste gin-dedikerede destilleri, smagning af 5 lokale Njord gin, snacks, og naturligvis en masse gode historier og fortællinger.

Du kan bestille ginsmagning hos Njord Gin Distillery, og læse meget mere om oplevelsen, samt deres andre lækre smagninger.

Aarhus Culture Walk

En unik oplevelse i Århus. Aarhus Culture Walk giver et historisk indblik i byen, på en lærerig, spændende og aktiv måde
Aarhus Culture Walk

En af de mest fantastiske oplevelser i Århus er Aarhus Culture Walk. Det giver et unikt indblik i Århus lange og spændende historie, helt tilbage til vikingernes Aros.

Du vil blive guidet rundt til de mest historiske punkter i byen, og få fortalt en masse spændende anekdoter, historier og fun facts, omkring de enkelte bydele, bygninger og personer.

Aarhus Culture Walk har eksisteret siden 2015, og består af guider der har baggrund inden for enten kultur eller historie – og dermed er godt trænet i, at fortælle levende om både Århus’ fortid, nutid og byens fremtid. I og med guiderne er meget erfarne, er de også i stand til at fange yngre mennesker, som også vil føle sig underholdt.

Så hvis du er interesseret i historiske og lærerige oplevelser i Århus, så er Aarhus Culture walk helt sikkert et hit.

Du kan læse meget mere om Aarhus Culture Walk og blive klogere på oplevelsen.

Sulten efter flere oplevelser i Århus?

Kig videre rundt her på siden – vi har både spændende oplevelser i Århus og resten af Danmark. Du kan se oversigter over oplevelser i Danmark. Hvis du er interesseret i, hvad der sker i f.eks. Vejle eller resten af trekantområdet, har vi også en artikel om det.

Derudover guider Living-Guide.dk dig også til billige rejser, hvad end det er charter- eller storbyferier. Du kan læse vores guide til at komme billigt afsted til din næste store rejse oplevelse.

Summary
Review Date
Reviewed Item
De bedste oplevelser i Århus i 2023
Similar Posts

Leave a Reply