Ølsmagning i Kolding

Ølsmagning i Kolding

Ølsmagning i Kolding hos Trolden Bryghus er en af de rigtig gode ølsmagninger i vores udvalg. Trolden Bryghus og destilleri, tilbyder også Whiskysmagning og Romsmagning fra deres destilleri. 

Udover Ølsmagning får du også en rundvisning på mikro bryggeriet, hvor der samtidigt fortælles om historien og der forklares om processerne så du får indsigt i øltyperne og brygge teknikken.

Efter smagningen får du en specialøl med hjem som minde om turen. Og vi kan godt afsløre at de laver rigtig gode øl, på Trolden Bryghus!

Efterhånden kan de også fåes mange forskellige steder i Danmark, hvilket vidner om stor passion og sans for at brygge øl af god kvalitet.

Ølsmagning i Kolding hos Trolden Bryghus tager ca. 1,5 time og koster ca. 150kr pr. person.

Du kan se mere og bestille ølsmagningen her

Ølsmagning med perfektion

Denne ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding, er helt perfekt for jer der gerne vil prøve en ølsmagning hos et bryghus, der laver alt helt fra bunden. Deres kompetente brygmester kan også give jer fortællingerne om processen, hele vejen igennem, fra start til slut.

Trolden laver også Rom og Whisky

Samtidigt får i set hvor Trolden Bryghus laver deres Whisky og Rom og i for mulighed for at købe de forskellige specialøl, rom og whisky med hjem som i kunne tænke jer.

Ølsmagningen på Trolden Bryghus, er den perfekte gave til far eller svigerfar, hvis de som mange andre, har passionen for godt danskbrygget øl.

 

Kolding går all in på ølsmagninger, der er nu flere gode steder hvor du kan prøve at deltage i en ølsmagning

Andre ølsmagninger

Hvis du kunne tænke dig at opleve ølsmagning andre steder en i Kolding, har vi et bredt udvalg af smagninger, lige fra Highlanders i Århus der har et af danmarks største udvalg af øl, til øl og ostesmagning på Fyn, på Gundestrup mejeri og Bryghus, hvor du lærer at sætte de rigtige oste sammen med den rigtige øl.

Vi har prøvet at finde de ølsmagninger i hele landet, der skiller sig ud fra mængden med forskellige specialiteter.