Oversigt over de bedste oplevelser i København og på Sjælland

Oplevelser i København og på Sjælland

Vi har samlet en oversigt over alle de oplevelser du kan læse om, og bestille her på siden. Oplevelserne er delt op i forskellige kategorier, og finder alle sted i København eller andre steder på Sjælland.

Hop til kategori:

Oplevelser i København og på Sjælland med masser af fart og action

Andre spændende oplevelser på Sjælland

 • Prøv pistolskydning i København 
  Kom på skydebanen og skyd med pistoler! Det er super fedt og sjovt at skyde med pistol – specielt hvis man kan lide at konkurrere. Perfekt oplevelse for en vennegruppe, eller sågar en polterarbend. Klik her og læs mere om pistolskydning i København.
 • Virtual Reality hos Khora i København
  Oplev zombier, svøm rundt med hvaler eller skyd slemme fyre – midt i København! Du får helt sikkert en på opleveren, med det spændende virtual reality! Klik her og læs mere om det.
 • Bodyflight på Sjælland
  Drømmer du om at prøve at være vægtløs, og svæve rundt som en astronaut? Så er Bodyflight helt sikkert noget for dig! Du har her chancen for, for små penge, at prøve at blive vægtløs, og få en oplevelse du aldrig glemmer! Klik her og læs mere.
 • Urban High Roping
  Udlev din indre superhelt, eller action man, når du klatrer rundt 50 meter over jorden! Få et adrenalin sus på de forskellige rebbaner og forhindringsbaner. Du har mulighed for at leje udstyr, og bliver instrueret af professionelle instruktører. Klik her og læs mere om Urban High Roping.
 • Undervandsjagt på Sjælland
  En af de helt store oplevelser i København ligger og venter under overfladen. Tag på undervandsjagt, og bliv undervist af erfarne UV jægere. Der er mulighed for at låne udstyr hos Amager Kiteskole, som står for oplevelsen. Klik her og læs mere om Undervandsjagt på Sjælland.
 • Oplev Øresund med ribbåd 
  Ræs henover vandet med over 100 kilometer i timen! Hvis du er til fart og spænding, så er denne oplevelse i København helt sikkert noget for dig! Der er mange forskellige ture med rib båden, som du alt sammen kan læse meget mere om ved at klikke her.
 • Escape Rooms
  Saml vennerne, og sæt gang i de små grå! I er nødt til at samarbejde om at løse gåderne, hvis i vil vinde, og blive lukket ud! En fantastisk sjov og spændende oplevelse, som i aldrig glemmer! Læs mere om Escape Rooms ved at klikke her.
 • Glamping Sjælland – tag på glamping, få en pause og kom tættere på naturen!
 • Malekursus i København på Kunstskolen Gershøj
 • Virtual Reality i København eller Aarhus – prøv VR i Danmarks største byer
 • Snittekursus hos Woodcraft

Ølsmagninger i København

 • Fantastisk øloplevelse hos Ølsnedkeren
  Ølsnedkerens brygger laver nyt øl 2 gange i ugen, så du er sikker på, aldrig at smage samme øl to gange. Hos en ølsmagning hos Ølsnedkeren får du cirka 2 timers ølsmagning, med 8 forskellige øl. Du kan læse meget mere om Ølsnedkeren ved at klikke her.
 • Charcuteri & ølsmagning hos Folkets Madhus
  Smag Folkets Madhus lækre specialiteter. De tilbyder både lækkert kød og hjemmebrygget øl i verdensklasse. Alle pølser, skinker og øl er lavet økologisk, og af uhyre høj kvalitet. Er du interesseret i at vide mere om charcuteri og ølsmagning hos Folkets Madhus? Så klik her.
 • Taphouse – årets øloplevelse i København
  Ølsmagning fra fad er fantastisk – og Taphouse har Europas største udvalg af fadøl. Der er altid mere end 60 forskellige øl på fad, så du kan helt sikkert finde noget, der falder i din smag! Smagningen varer cirka 1½ time, og du får lov at smage 5 forskellige øl, kombineret med fantastiske historier og information, omkring bryggeriet og øllene. Klik her og læs mere om ølsmagning hos Taphouse.
 • Braunstein – fantastisk mikrobryggeri i Køge
  En af Danmarks bedste ølsmagninger finder du hos Braunstein. Ølsmagningen giver adgang til mange forskellige øl, hos en af Danmarks bedste bryggerier. Vil du læse mere om Braunstein, som i øvrigt også er et whisky destilleri? Så klik her for at læse mere.
 • Crafted By – få både rundvisning og smagning, eller bryg din egen øl!
  Crafted By tilbyder både en fantastisk ølsmagning, rundvisning på bryggeriet, og giver dig også muligheden for at brygge din egen øl. Under kyndig vejledning fra deres erfarne brygmester, kan du være med i alle dele af processen, omkring ølbrygning. Vil du læse mere om ølsmagning hos Crafted By, eller om at lave din egen øl? Så klik her og læs mere.(denne ølsmagning er pt lukket på grund af ombygning på bryghuset)
 • Ølbrygning i Valby hos Timm Vladimirs køkken
  Hos Vladimirs Køkken får du prøvet kræfter med brygningen og lærer en masse om brygprocessen. Du får også dit eget bryggesæt med hjem

Ginsmagning i København

 • Copenhagen Distillery – dansk gin i verdensklasse
  Du får hos Copenhagen Distillery en ginsmagning der er fuldstændig fantastisk. Det danske destilleri laver rigtig god gin, og inviterer dig nu ind for at smage, hvad de har at byde på. Klik her for at læse mere om ginsmagning i København hos Copenhagen Distillery.

Vinsmagning i København

Whiskysmagning i København

Mad oplevelser i København

Afslappende oplevelser i København

Er du på udkig efter afslappende oplevleser, der forkæler dig selv og dine nærmeste? Så tag et kig på vores oversigt over massage, yoga eller behandlinger på Sjælland, der alle taler til dit ve og vel!
Du finder oversigten her: Afslappende oplevelser i København.

Historiske Oplevelser i København