Oversigt over de bedste oplevelser i København og på Sjælland

Oplevelser i København og på Sjælland

Vi har samlet en oversigt over alle de oplevelser du kan læse om, og bestille her på siden. Oplevelserne er delt op i forskellige kategorier, og finder alle sted i København eller andre steder på Sjælland.

Hop til kategori:

Oplevelser i København og på Sjælland med masser af fart og action

  • Kør Ferrari på gaden i København
    Kør en tur i en fed Ferrari 458. Udlev drømmen og prøv at kør en af verdens lækreste biler rundt i Københavns gader. Klik her og læs mere om Ferrari oplevelsen.
  • Kør Djævleræs på Sjælland 
    Du kender måske det sjove og vilde Djævleræs fra TV? Nu har du mulighed for at prøve det på egen hånd, med en håndfuld af dine bedste venner! Det er den ultimative raceroplevelse. Klik her og læs mere om Djævleræs på Sjælland.
  • Kør Lamborghini på gaden i København
    Få opfyldt en vild drøm! Kør en ægte Lamborghini Gallardo rundt i Københavns gader, og se folk vende sig rundt og kigge efter dig og bilen. En perfekt gave til dig selv, kæresten eller en af vennerne! Klik her og læs om at køre Lamborghini Gallardo i København.
  • Kør Lamborghini på Sjællandsringen
    Vil du hellere prøve at fyre en Lamborghini af på en lukket bane? Så er det denne oplevelse du skal kigge på. Du får lov at køre rundt på Sjællandsringen, i en af verdens fedeste biler, med over 500 hestekræfter. Klik her og læs mere om oplevelsen.
  • Flyv luftballon 
    Har du lyst til at se det hele lidt fra oven? Så kan du med denne oplevelse få lov at styre en luftballon, og flyve over landskabet i mange tusind meters højde. Uden tvivl en kæmpe oplevelse! Klik her og læs mere.
  • Kitesurfing hos Amager Kiteskole
    Få et kursus i kitesurfing, og prøv herefter kræfter med det udfordrende og super sjove kitesuring på egen hånd! Hos Amager Kiteskole er de eksperter i at give alle – også nybegyndere – en god oplevelse med kitesurfing. Klik her og læs mere.
  • Banecykling på Ballerup Superarena 
    Prøv selv at køre banecykling! Du får en kæmpe oplevelse, med instruktion fra det tidligere  “Par nr. 7”, og 2 timers banecykling. Det er inklusiv lån af banecykel, og der er mulighed for at låne cykelhjelm, cykelsko og cykeltøj. Klik her og læs mere om denne kæmpe oplevelse for cykel entusiaster.

Andre spændende oplevelser på Sjælland

  • Prøv pistolskydning i København 
    Kom på skydebanen og skyd med pistoler! Det er super fedt og sjovt at skyde med pistol – specielt hvis man kan lide at konkurrere. Perfekt oplevelse for en vennegruppe, eller sågar en polterarbend. Klik her og læs mere om pistolskydning i København.
  • Virtual Reality hos Khora i København
    Oplev zombier, svøm rundt med hvaler eller skyd slemme fyre – midt i København! Du får helt sikkert en på opleveren, med det spændende virtual reality! Klik her og læs mere om det.
  • Bodyflight på Sjælland
    Drømmer du om at prøve at være vægtløs, og svæve rundt som en astronaut? Så er Bodyflight helt sikkert noget for dig! Du har her chancen for, for små penge, at prøve at blive vægtløs, og få en oplevelse du aldrig glemmer! Klik her og læs mere.
  • Urban High Roping
    Udlev din indre superhelt, eller action man, når du klatrer rundt 50 meter over jorden! Få et adrenalin sus på de forskellige rebbaner og forhindringsbaner. Du har mulighed for at leje udstyr, og bliver instrueret af professionelle instruktører. Klik her og læs mere om Urban High Roping.
  • Undervandsjagt på Sjælland
    En af de helt store oplevelser i København ligger og venter under overfladen. Tag på undervandsjagt, og bliv undervist af erfarne UV jægere. Der er mulighed for at låne udstyr hos Amager Kiteskole, som står for oplevelsen. Klik her og læs mere om Undervandsjagt på Sjælland.
  • Oplev Øresund med ribbåd 
    Ræs henover vandet med over 100 kilometer i timen! Hvis du er til fart og spænding, så er denne oplevelse i København helt sikkert noget for dig! Der er mange forskellige ture med rib båden, som du alt sammen kan læse meget mere om ved at klikke her.
  • Escape Rooms
    Saml vennerne, og sæt gang i de små grå! I er nødt til at samarbejde om at løse gåderne, hvis i vil vinde, og blive lukket ud! En fantastisk sjov og spændende oplevelse, som i aldrig glemmer! Læs mere om Escape Rooms ved at klikke her.

Ølsmagninger i København

  • Fantastisk øloplevelse hos Ølsnedkeren
    Ølsnedkerens brygger laver nyt øl 2 gange i ugen, så du er sikker på, aldrig at smage samme øl to gange. Hos en ølsmagning hos Ølsnedkeren får du cirka 2 timers ølsmagning, med 8 forskellige øl. Du kan læse meget mere om Ølsnedkeren ved at klikke her.
  • Charcuteri & ølsmagning hos Folkets Madhus
    Smag Folkets Madhus lækre specialiteter. De tilbyder både lækkert kød og hjemmebrygget øl i verdensklasse. Alle pølser, skinker og øl er lavet økologisk, og af uhyre høj kvalitet. Er du interesseret i at vide mere om charcuteri og ølsmagning hos Folkets Madhus? Så klik her.
  • Taphouse – årets øloplevelse i København
    Ølsmagning fra fad er fantastisk – og Taphouse har Europas største udvalg af fadøl. Der er altid mere end 60 forskellige øl på fad, så du kan helt sikkert finde noget, der falder i din smag! Smagningen varer cirka 1½ time, og du får lov at smage 5 forskellige øl, kombineret med fantastiske historier og information, omkring bryggeriet og øllene. Klik her og læs mere om ølsmagning hos Taphouse.
  • Braunstein – fantastisk mikrobryggeri i Køge
    En af Danmarks bedste ølsmagninger finder du hos Braunstein. Ølsmagningen giver adgang til mange forskellige øl, hos en af Danmarks bedste bryggerier. Vil du læse mere om Braunstein, som i øvrigt også er et whisky destilleri? Så klik her for at læse mere.
  • Crafted By – få både rundvisning og smagning, eller bryg din egen øl!
    Crafted By tilbyder både en fantastisk ølsmagning, rundvisning på bryggeriet, og giver dig også muligheden for at brygge din egen øl. Under kyndig vejledning fra deres erfarne brygmester, kan du være med i alle dele af processen, omkring ølbrygning. Vil du læse mere om ølsmagning hos Crafted By, eller om at lave din egen øl? Så klik her og læs mere.(denne ølsmagning er pt lukket på grund af ombygning på bryghuset)
  • Ølbrygning i Valby hos Timm Vladimirs køkken
  • Hos Vladimirs Køkken får du prøvet kræfter med brygningen og lærer en masse om brygprocessen. Du får også dit eget bryggesæt med hjem

Ginsmagning i København

  • Copenhagen Distillery – dansk gin i verdensklasse
    Du får hos Copenhagen Distillery en ginsmagning der er fuldstændig fantastisk. Det danske destilleri laver rigtig god gin, og inviterer dig nu ind for at smage, hvad de har at byde på. Klik her for at læse mere om ginsmagning i København hos Copenhagen Distillery.

Vinsmagning i København

Whiskysmagning i København

Mad oplevelser i København

  • Middag i mørket – mærk hvordan din smagssans er styrket i mørket
    Sæt dine smagsløg på prøve, med denne meget specielle oplevelse. Du får en hemmelig tre-retters menu, med en øl, vin eller alkoholfri menu, der passer til. Lyset er slukket, og det er en fantasisk oplevelse. Du kan læse meget mere om dinner in the dark, ved at klikke her.
  • Chokoladesmagning hos Peter Beier
    Få 1½ times smagninger Gourmet chokolade, hos Peter Beier. Derudover får du indsigt i historien om Peter Beier chokolade, og om kakaoplantagen i Caribien. Uden tvivl en af de lækreste oplevelser i København. Klik her og læs mere. Du kan også få en rundvisning på Peter Beiers chokoladefabrik – den oplevelse kan du læse mere om HER.