Oversigt over de bedste oplevelser i København og på Sjælland

Oplevelser i København og på Sjælland

Vi har samlet en oversigt over alle de oplevelser du kan læse om, og bestille her på siden. Oplevelserne er delt op i forskellige kategorier, og finder alle sted i København eller andre steder på Sjælland.

Hop til kategori:

Oplevelser i København og på Sjælland med masser af fart og action

Andre spændende oplevelser på Sjælland

Ølsmagninger i København

 • Fantastisk øloplevelse hos Ølsnedkeren
  Ølsnedkerens brygger laver nyt øl 2 gange i ugen, så du er sikker på, aldrig at smage samme øl to gange. Hos en ølsmagning hos Ølsnedkeren får du cirka 2 timers ølsmagning, med 8 forskellige øl. Du kan læse meget mere om Ølsnedkeren.
 • Charcuteri & ølsmagning hos Folkets Madhus
  Smag Folkets Madhus lækre specialiteter. De tilbyder både lækkert kød og hjemmebrygget øl i verdensklasse. Alle pølser, skinker og øl er lavet økologisk, og af uhyre høj kvalitet. Er du interesseret i at vide mere om charcuteri og ølsmagning hos Folkets Madhus?
 • Taphouse – årets øloplevelse i København
  Ølsmagning fra fad er fantastisk – og Taphouse har Europas største udvalg af fadøl. Der er altid mere end 60 forskellige øl på fad, så du kan helt sikkert finde noget, der falder i din smag! Smagningen varer cirka 1½ time, og du får lov at smage 5 forskellige øl, kombineret med fantastiske historier og information, omkring bryggeriet og øllene. Du kan læse mere og bestille oplevelsen til en ølsmagning hos Taphouse.
 • Braunstein – fantastisk mikrobryggeri i Køge
  En af Danmarks bedste ølsmagninger finder du hos Braunstein. Ølsmagningen giver adgang til mange forskellige øl, hos en af Danmarks bedste bryggerier. Vil du læse mere om Braunstein, som i øvrigt også er et whisky destilleri?
 • Crafted By – få både rundvisning og smagning, eller bryg din egen øl!
  Crafted By tilbyder både en fantastisk ølsmagning, rundvisning på bryggeriet, og giver dig også muligheden for at brygge din egen øl. Under kyndig vejledning fra deres erfarne brygmester, kan du være med i alle dele af processen, omkring ølbrygning. Vil du læse mere om ølsmagning hos Crafted By, eller om at lave din egen øl? Så klik her og læs mere.(denne ølsmagning er pt lukket på grund af ombygning på bryghuset)
 • Ølbrygning i Valby hos Timm Vladimirs køkken
  Hos Vladimirs Køkken får du prøvet kræfter med brygningen og lærer en masse om brygprocessen. Du får også dit eget bryggesæt med hjem
Ginsmagning i København

Vinsmagning i København

Whiskysmagning i København

Mad oplevelser i København

Afslappende oplevelser i København

Er du på udkig efter afslappende oplevlser, der forkæler dig selv og dine nærmeste? Så tag et kig på vores oversigt over massage, yoga eller behandlinger på Sjælland, der alle taler til dit ve og vel!
Du finder oversigten her: Afslappende oplevelser i København.

Historiske Oplevelser i København

Summary
De bedste oplevelser i København og på Sjælland
Article Name
De bedste oplevelser i København og på Sjælland
Description
Find de bedste oplevelser i København og på Sjælland. Hvad end du er på jagt efter, kan du finde det her!
Author
Publisher Name
Living-Guide.dk
Publisher Logo