Ølsmagning i København

Ølsmagning København

Her er de bedste udbydere af ølsmagning i København og på Sjælland.

Der er et rigtig stort og spændende udvalg i vores dejlige hovedstad, og herunder finder du de bedste af dem.

Ølsnedkeren – Unik ølsmagning i København

Her brygger de aldrig den samme øl to gange. Brygmesteren laver hver uge 2 nye bryg, som aldrig er det samme. Der bliver hele tiden lavet om på opskrifterne, så øllen altid er ny.

Når i bestiller en ølsmagning hos Ølsnedkeren, får i 1½-2 timers ølsmagning, hvor i smager 8 forskellige øl. I får spændende fortællinger og historier om øl og Ølsnedkerens historie. Har i spørgsmål, eller ønsker i at købe nogle øl med hjem? Så er det selvfølgelig også en mulighed!

Læs mere om ølsmagning hos Ølsnedkeren.

Folkets Madhus – Charcuteri & ølsmagning i København

Her nyder du både deres egenproducerede øl, samt deres lækre hjemmelavede charcuterivarer. Med inspiration fra både Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland, er det virkelig muligt at smage på verden hos Folkets Madhus. 

Udover de økologiske skinker, pølser og alle de andre håndskårne lækkerier, er det virkelig også en af de bedste ølsmagninger i København. Øllen er hjemmebrygget og bæredygtig, og smager fortrinligt. 

Med i prisen får i 2 timers smagninger af både slagtervarer og hjemmebrygget øl. Oven i det får i rundvisning og fortællinger om Folkets Madhus, hvor de fortæller om kød, modning og smag, samt deres holdning til økologi, og det gode håndværk. 

Du kan læse mere om smagningen hos Folkets Madhus.

Uden tvivl en af de mest spændende oplevelser, når det kommer til ølsmagning i København.

Ølsmagning hos Taphouse – årets ølsmagning i København!

Taphouse blev i 2016 kåret til “Årets Øl oplevelse”, og det er med god grund!

De tilbyder et enormt udvalg, med 61 forskellige øl fra fad. Det kan være svært at vælge, men under ølsmagningen hos Taphouse bliver i guidet gennem nogle af de mange varianter. 

Under den 1½ time lange smagning, smager i mange forskellige øl, og får fortællinger om ølbrygning, ingredienser, samt en masse røverhistorier. Derudover er der mulighed for at blive hængende i baren, eller købe øl med hjem, efter smagningen. 

Taphouse leverer uden tvivl noget helt unikt, når det kommer til ølsmagning i København.

Vil du læse mere om ølsmagning hos Taphouse?

Smag øl hos Braunstein i Køge

I Køge ligger Braunstein bryggeri og Destilleri. Under en ølsmagning hos dem, får du inkluderet rundvisning i både bryggeriet og destilleriet, ølsmagning på 5 valgfrie øl, og lov til at stille alle de spørgsmål om øl, som du har lyst til. 

Efter ølsmagningen er der fri lejlighed for at blive i baren og smage flere øl. Der bliver også tændt op i grillen, og det er muligt at tilkøbe grillede pølser. 

Vil du vide mere om ølsmagningen hos Braunstein

Crafted by – helt unik øloplevelse 

Hos Crafted By er de kendt for deres mange helt unikke og specielle bryg. Men, Crafted By har også mere at byde på. Du har nemlig mulighed for at brygge din helt egen øl, med hjælp fra deres erfarne brygmester. 

Udover at brygge din egen øl, er Crafted By også en af de fedeste udbydere af ølsmagning i København. Brygmesteren har 35 års erfaring, og deler gerne ud af både tips, tricks og røverhistorier. 

Du får et solidt indblik i hele processen omkring det at brygge øl, og får derefter lov til at smage minimum 6 forskellige øl, og der er rig mulighed for at købe øl med hjem. 

Vil du vide mere om ølsmagning hos Crafted By? Så klik her og læs mere.

Vil du bestille ølsmagningen, eller læse mere om den? Så klik her. ( Denne smagning er desværre pt lukket på grund af ombygning)

 


Ølsmagninger i andre byer 

Vi håber du fik et godt overblik over de forskellige udbydere af ølsmagning i København. 

Selvom Danmark er et lille land, er vi jo som bekendt glade for øl. Der er derfor et stort marked for ølsmagninger i hele Danmark. 

Ønsker du at få et overblik over hvilke øloplevelser der ligger og venter nær dig? Så klik dig ind på oversigten over dit område. 

Ølsmagninger i Aarhus

Ølsmagninger på Fyn

Ølsmagninger i Kolding

God fornøjelse!

 


Fun facts om ølsmagning i København

 • Vidste du… 
  At selveste Winston Churchill engang har deltaget i en ølsmagning i København? Det foregik på Carlsberg Bryggerierne. Han elskede angiveligt Carlsberg øl – og det kan man jo godt forstå! 🙂 
  Af andre prominente gæster, Carlsberg har haft, kan bl.a. nævnes Englands Dronning Elisabeth d. 2, samt den første mand i rummet, russeren Yuri Gagarin! 

 • Øl er en videnskab
  I 1909 blev pH-skalaen opfundet – af en dansker! Det var Søren Peder Lauritz Sørensen der stod for den opfindelsese, mens han arbejdede på Carlsberg bryggerierne. 

 • Verdens stærkeste øl 
  Verdens stærkeste øl er Hollandsk, og hedder Mistery of Beer. Den har en alkoholprocent på 70%, som gør den til den stærkeste masseproducerede øl i verden, i skrivende stund. 
  Den høje alkoholprocent opnås ved en speciel bryggeteknik, der bl.a. involverer, at fryse øllen flere gange under tilblivelsen. Var det noget for dig? Måske kan du være heldig at støde på Mistery of Beer, under en ølsmagning i København?

 

 

Find en hyggelig ølsmagning i København