Klatring København

Klatring København – i samarbejde med Blocs and Walls

Var du som barn også altid en af dem som udfordrede skæbnen med halsbrækkende stunts? Så vil du helt sikkert elske Klatring København, som med sin væg på imponerende 15 meter helt sikkert kommer til at udfordre dig. Og tag ikke fejl! 15 meter lyder og ser nemt ud – men der er virkelig langt ned, når man hænger i et reb som ser faretruende tyndt ud.
Så her har du en oplagt mulighed for at udfordre din indre bjergged. For når din adrenalin virkelig pumper på højtryk, og du skal overveje hvert et skridt du tager – så bliver du maksimalt presset. Det tør vi godt garantere.


Klatring København
 

Klatring København er en oplevelse, som også er helt oplagt at være flere om. I kan konkurrere med hinanden og se hvem der er den bedste til at klatre.  Måske kunne I også kombinere det med en Quiz? Det er ekstra svært at svare på spørgsmål, når man i forvejen er presset. Oplevelsen kan naturligvis købes som gavekort, hvilket gør den oplagt som en gaveide. Det har aldrig været nemmere.

 

Oplevelsen med Blocs and Walls inkluderer: 

  • Klatring København varer i alt 2 timer – og inkluderer naturligvis en instruktør.
  • 30 minutters instruktion i grundteknikker på mindre klatrevægge.
  • Klatring på både 5 og 15 meter høje klatrevægge.
  • Udstyr i form af klatresko og seler lånes på stedet

 

Mere om Blocs and Walls: 

Klatring København åbnede dørene for publikum for første gang i 2013, og siden da har tusindvis af mennesker prøvet deres oplevelse. Og naturligvis er Blocs and Walls medlemmer hos Dansk Klatreforbund. Det sikrer dig som deltager at der efterleves alle gældende regler, og at sikkerheden er i top.
Hvis du generelt er vild med højder, så kan vi også varmt anbefale Flyv luftballon – Hele landet. Her får du et fantastisk view på moderlandet. Eller hvad med Go High Slagelse – som også vil give dig adrenalin i kroppen ?