London weekendophold

Storbyferie i London – Planlæg det hele her

En storbyferie i London, behøver ikke være hverken dyrt eller besværlig. Bare du planlægger det meste hjemmefra.

London kan være en dyr by. Hvis du bare tager ud i lufthavnen, flyver til Heathrow, tager en taxa til centrum og booker et hotel. Så koster det kassen!

Men med lidt planlægning er det slet ikke så dyrt, faktisk er det meget billigere end København, bare man kigger sig for. Så hvis du ønsker at bo billigt på hotel i London, er der mange muligheder for det.

Hvis du er fleksibel med rejsetider kan det betale sig at kigge efter hvornår de mange forretningsfolk i London tager hjem. Det er typisk torsdag og fredag. Så hvis du vil bo i finans kvarteret er der fine muligheder for gode billige hoteller i weekenderne og du kommer hurtigt og nemt rundt med metroen.

Metroen

Når du er på storbyferie i London er der selvfølgelig mulighed for, som den storby London er, at komme rundt med en metro. Tager du Metroen skal du bare have et Oyster card. Metroen er nem at bruge i London og der er rigtig mange stationer. Når først man har “regnet den ud”, er metroen, eller tuben, klart den letteste måde at komme rundt i London. Der er oversigtskort overalt, så det er nemt at finde rundt i.

Se vores forskellige muligheder vi har samlet herunder til dig, der er helt sikkert noget der passer lige til dine ønsker om en storbyferie i London.

Flybilletter

Billige flybilletter til London er der mange af, bare du er flexibel med afgangstiden og gerne i god tid – Book turen til London idag lige her – Flyv fra ca. 300kr pr. vej.
Storbyferien i London starter med en  god  oplevelse  når  du  finder  en billig  billet,  til  at kickstarte  turen  med. billig flybillet fra Jylland eller København.

Flybilletter til de forskellige lufthavne i London er de seneste år kommet ned i priser hvor de fleste kan være med. Ofte er der afgange til få hundrede kroner, hvis du bare har lidt håndbagage med og ikke skal have ekstra plads osv.

Fra Billund og København er der ofte priser på ca. 300kr pr vej til Standsted i London.

Se fodbold i London – Oplev dit favorithold live

Se live fodbold fra de bedste engelske rækker. Det behøver ikke være dyrt hvis du planlægger turen i god tid, og kigger efter de billige steder at bo.

Engelsk fodbold er noget helt specielt og en tur til England for at se et par kampe er et must for fodboldfanatikere.

Elsker du engelsk fodbold og kan du ikke få nok af spændingen i Premier league, Championship og league one. Så har du her mulighed for at bestille billetter til alle holdende i London og de andre hold i ligaen.

Vær opmærksom på at der er store prisforskelle, så hvis det ikke er vigtig for dig hvilken kamp du skal se er der mange penge at spare.

Som udgangspunkt er næsten alle Premier League kampene meget dyre. Billetterne der udbydes er ofte fra sæsonkortholdere som sælger en kamp igennem klubbens billetsystem. Og da de fleste kampe er udsolgte længe før sæsonstarten er det en dyr fornøjelse.

Priorter kampene

Er du fint tilfreds med at se et af Londonholdene spille f.eks. euro league, kan du få en klassekamp til få hundrede kroner. De sælges ikke som sæsonkort og derfor er alle pladserne på stadion til salg i de kampe.

Og kan du leve med at se en Championship eller league one kamp kan du også få billetter til fornuftige priser.

Vil du f.eks se Chelsea – Manchester City er prisen ofte over 2.500kr for en billet. Mens Chelsea – Leicester koster omkring 1.000kr. Så se dig for og overvej om det ikke er sjovere at se 3 kampe på en weekend for 3.000kr i stedet for at bruge pengene på en enkelt kamp.

Ihvertfald har du alle muligheder for at se lige netop dit favorit hold live. De mest kendte Londonhold er Arsenal, Tottenham, Chelsea, West Ham, Leicester, Crystal Palace, Fulham,  Milwall, Watford, Brentford, Leyton Orient, Charlton Athletic FC og Queens Park Rangers.

Så mulighederne for at få styret fodboldfeberen på storbyferien i London er klart tilstede.

Storbyferie i London – Fly & Hotel

Oplev storbyen London, du kan nyde livet som storbymenneske og få mange oplevelser. Enten som forlænget weekend, eller som en ferie i længere tid. London skal besøges igen og igen, der er altid mere at se.

London er en af de mest spændende storbyer i Europa at besøge.

Du kan se noget af verdens bedste fodbold på fyldte stadions mange forskellige steder i London. London har et hav af topklubber. Se f.eks Arsenal, Chelsea, West Ham, Leicester, Tottenham, Charlton, Crystal Palace og mange flere.

Gå en tur ned af Oxford street og oplev et strøg med verdens mest spændende butikker. Det er også her M&M´s butikken ligger samt den verdensberømte legetøjsbutik Hamley´s.

Teateret er et af de mest populære ting at besøge og der går mange af verdens mest berømte forestillinger.

Derudover er der Big Ben, London Bridge, Buckingham Palace, Madame Tussauds, London Eye, Tower of London og meget meget mere som er et besøg værd.

Hvis du vil booke en tur både med fly og hotel kan det gøres lige her.

Hotel i London – flere tusinde hoteller at vælge imellem

Bo billigt på hotel i London. Vælg imellem mange tusinde forskellige hoteller i London.
London er et fantastisk sted at besøge. Men det er også rigtig dyrt hvis ikke man planlægger turen hjemmefra.

Vi har samlet de bedste steder at finde hoteller i London her.


Har du bestilt fly og mangler kun hotel i London?

Så finder du det lige her. Med mange tusinde forskellige hoteller finder du lige det hotel i London der dækker dine behov.

Skal du kun bruge hotellet til at sove på kan du lige så godt spare pengene, og vælge et værelse til få hundrede kroner pr. overnatning. Er du til luksus og vil du spise morgenmad og aftensmad på hotellet er der også masser af hoteller der kan klare det.

Så uanset hvad dit behov for en overnatning er, finder du 100% sikkert hotellet i London der passer til dig her.

Seværdigheder i London

Som du måske er klar over er der flere hundrede forskellige seværdigheder i London som alle er værd at se. Det er en af de byer i hele verden der har flest oplevelser og seværdigheder. Vi anbefaler på ingen måde at du forsøger at se det hele på en enkelt tur til London, det skal tages over mange gange. Vi har selv været i London 7 gange og er på ingen måde færdige med at opleve byen.

Vi anbefaler at du planlægger og bestiller det du vil se hjemmefra. Herunder kan du via vore partner getyourguide, se alt hvad der er værd at besøge og se i London. Og du kan bestille det hele hjemmefra via deres side. Det anbefaler vi at i gør da der er flere fordele ved det. Den første er at turen dermed er bedre planlagt. Det giver ro til turen. Den anden og bedste grund, er at det er meget billigere at bestille det på forhånd. Mange af tingene er mere end halv pris og hvis der bestilles flere ture eller oplevelser på en gang er der ofte yderligere rabatter.

Se også vores andre artikler og guider til storbyferier. I F.eks Berlin hvor du får en af verdens mest spændende historiske byer. Du kan også overveje Barcelona, hvor du får alt i en storby. Historie, moderne bygning og madkunst fra hele Europa.

Hvis du skal gå all-in, og prøve kræfter med den ultimative storby, så tag et kig på vores guide til storbyferie i New York.