Spadag hos Kurbad Limfjorden

Spadag hos Kurbad Limfjorden

 Spadag hos Kurbad Limfjorden – fornyet energi og ro på hele familien. Simpelthen en komplet pakke, som sikrer at der er noget for alle i familien! Massage er jo en af de ældste former for sundhedspleje man kender til  – Så hvad enten du er til saunagus, peeling, massage eller aromatisk bad – så har Kurbad Limfjorden også noget der passer til jer!
Og med en central placering ved havnekanten i Struer – så er Limfjorden vitterligt kun et stenkast væk.

Udover spabad, så har Kurbad Limfjorden også temadage, hvor oplevelsen er centereret omkring specielle temaer. Kort sagt. Du finder også noget for dig! 

Er du interesseret? Så klik her for at bestille en spadag hos Kurbad Limfjorden.

Spadag hos Kurbad Limfjorden inkluderer: 

  • Indgang til Spadag
  • Mulighed for lån af badekåbe, tøfler & håndklæde
  • Forfriskninger 
  • Tilkøb af behandlinger
  • Mulighed for at købe mad og drikkevarer

Praktisk information

  • Mad og behandlinger skal bestilles senest med 24 timers varsel
  • Du skal være over 18 år gammel for at få adgang til Kurbad Limfjorden. Unge mellem 16 år og 18 år kan komme ind ledsaget af en person over 18 år

Kurbad Limfjorden – mere om: 

På det 900 kvm store Kurbad står professionelt personale klar til at betjene dig, uanset hvad du måtte ønske.
Her er faktisk alle former for wellness et moderne kurbad bør have i disse tider. Placeringen – som vitterligt er lige i vandkanten indbyder også til romantiske gå ture med dine kære. Snyd ikke jer selv for denne fantastiske oplevelse. Her er I tæt på vandet både ude og inde!
Spadag hos kurbad Limfjorden

 Her hos Living-guide anser vi det som vores fornemmeste opgave at finde de bedste og billigste oplevelser til jer. Kan I ikke få nok at Limfjorden kan vi blandt andet tilbyde Østersjagt i Limfjorden – eller skal I have stillet sulten? Så kunne Kokkeskole Nymindegab også være et frisk pust til køkkenet!

Uanset hvad I måtte vælger, ønsker Living-guide jer rigtig god fornøjelse!