Brunch på Skovmøllen

Brunch i Århus – På skovmøllen ved Moesgaard

Bedste Brunch Århus. Det mener vi godt den dejlige brunch ved Skovmøllen, lige ved siden af Moesgaard i Århus kan kaldes.

Det er en rigtig dejlig brunch. Men beliggenheden giver så meget ekstra at det slet ikke kan sammenlignes. Selvfølgelig kan i få ganske udemærket brunch på strøget i Århus, eller ved Åen. Men den her stilhed midt i naturen, i et gammelt bindingsværk er absolut i særklasse!

Vi har selvfølgelig prøvet den selv, og stemningen og oplevelsen når du får Brunch på Skovmøllen er verdensklasse! Intet mindre.

En af vores samarbejdspartnere beskriver stedet således:

Brunch på Skovmøllen

De gamle træer står krogede og læner sig mod hinanden, som om de forsøger at omslutte det hvide bindingsværkshus med det stråtækte tag, der ligger i lysningen.

Åen perler stille forbi, men det rolige vand brydes snart af det tunge møllehjul, som driver vandet rundt og rundt. Lyden fra møllehjulet blander sig hurtigt med lydene fra køkkenet, hvor kokkene bager, steger og anretter, for snart kommer gæsterne trillende i flok. Den grønne hoveddør åbnes, og varmen fra Skovmøllens stue og duften af den gode mad strømmer ud i skovluften, så den nordiske natur kan mødes med de lokale råvarer på tallerkenen.

Og det er præcis sådan det er. Udover at få en god gang Brunch på Skovmøllen, får du også en oplevelse for sjæl og sind.

Hvad er med, når du køber en Brunch på Skovmøllen? 

  • Brunch bestående af 3 retter.
  • Fælles pølse- og ostefad.
  • Pølsefad med udvalg fra OMHU.
  • Oliventapenade, trøffelmayonaise samt pickles.
  • Arla Unika smør og hjemmelavet marmelade.
  • Årstidens skæreost, Arla Unika-ost samt tilbehør.
  • Kaffe, te og æblemost ad libitum.
  • 1 glas bobler.Brunch på Skovmøllen i Århus ved Moesgaard
Se mange flere spændende oplevelser i Århus , eller find flere steder at spise Brunch. F.eks en dejlig naturoplevelse med vildmarksbrunch i Mols Bjerge.

 

Om Restaurant Skovmøllen i Århus:

Skovmøllen ligger i skoven ved Moesgård, hvor den siden 1800-tallet har stillet sulten og tørsten for dem, der kommer forbi. I køkkenet fortolkes klassiske retter som tilføres en moderne twist i overensstemmelse med tidens smagsløg. Skovmøllen samarbejder nemlig med lokale råvareproducenter, så du er garanteret den bedste oplevelse.