Aktiv leg på Kragerup gods

Aktiv leg – Go Bounce på Kragerup gods

Go bounce på Kragerup gods er en ny aktivitet, som er både sjovt, sundt og godt for krop og motorik.

Du får 4 timers underholdning på trampolinerne der er opsat i træerne. Go bounce er lavet så træerne ikke er blevet beskadiget under opsætningen, så der er hverken brugt søm eller skruer! Det er noget Kragerup gods går meget op i, heldigvis.

Du hopper rundt 8 meter over jorden, så oplevelsen er også på den måde meget anderledes end almindelig trampolinspring.

Kragerup gods har lavet mulighed for at i kan spise medbragte madpakker. Og husk endelig at få smurt en ordentlig madpakke når i skal prøve Go bounce er blevet utroligt populært, og i Danmark var det på Kragerup gods, at den første Go bounce blev sat op! Man bliver vildt sulten af at klatre rundt og hoppe i mange timer.

Go bounce er noget helt nyt i Danmark, men det er allerede taget godt imod, og det er blevet meget brugt, siden det blev opsat.

Hvad er inkluderet i Go bounce?: 

  • Op til 4 timers oplevelse i træerne
  • Adgang til hele trampolinparken i 8 meters højde
  • Mulighed for at hygge med medbragt mad & drikke

Prisen er 150kr pr. deltager for 4 timers aktivitet, så det er noget hvor de fleste kan være med.

Go bounce på Kragerup gods, aktiv leg der er godt for motorik og konditionen
Kragerup gods er helt tilbage fra 1610 og rummer mange spændende historier. F.eks har Karen Blixen besøgt Kragerup gods mange gange, da noget af hendes familie er derfra. Kragerup gods tilbyder også romantisk ophold og miniferie, så de har noget for hele familien. Det nyeste er dog Go bounce, som vi kun kan anbefale jer at prøve. Det er supersjovt, det er en god pris og det er sundt for både børn og voksne.

I en dagligdag der ofte, for både børn og voksne, byder på alt for mange stillesiddende timer, er Go bounce på Kragerup gods et virkeligt godt og sundt afbræk i dagligdagen. Du kan købe det til dig selv, eller som gavekort til familien med børn, som vil blive glade for en gave der involverer aktiv leg.