Kør Audi R8 Aarhus

Kør Audi R8 Aarhus på jyllandsringen

Er du vild med fart og spænding? Kør Audi R8 Aarhus og få testet din indre fartdjævel af.  Når du første gang møder den lille hidsige tysker, tænker du at den ser da meget rolig ud. Men tag ikke fejl. Under motorhjelmen ligger 420 kampklare hestekræfter og venter på din mindste kommando. Og du skal sådan set i første omgang glemme alt om hvad du ved om at køre bil. Glem alt om at kigge i bakspejlet. Glem alt om at der findes en pedal der hedder bremse. For du får ikke brug for nogen af dem.

Hvad du derimod får brug for, er at vide hvor langt ned speederen kan gå! Og du får stensikkert øvet på dine hurtige gearskift!

Oplevelsen er en oplagt gave til en kommende brudgom. Eller en tur med drengene. Mulighederne er mange. Kør Audi R8 Aarhus er også perfekt at give som et gavekort – hvor I bare booker når det passer jer!


Kør Audi R8 Aarhus
 

Oplevelsen på Jyllandsringen inkluderer: 

  • Banekørsel på Jyllandsringen. 4 omgang på ialt ca. 15 minutter.
  • En brutal Audi R8 med 420 HK. Fra 0 – 100km/t på 4,6 sekunder.
  • Erfaren co-driver med som instruktør i bilen.

Vidste du at de 4 ringe i logoet, oprindeligt repræsenterer de 4 parter som oprindelig dannede bilmærket ? Dengang hed det Auto Union. En anden sjov ting ved disse biler er, at alle biler røntgenfotograferes inden de forlader fabrikken. Det er en helt unik form for kvalitetssikring.
Alle deltagere skal være over 18 år, og være i besiddelse af et gyldigt kørekort. Ligeledes må deltagere ikke være påvirket af alkohol eller andre stoffer.

 

Mere om Sports Car rental: 

Firmaet bag Kør Audi R8 Aarhus hedder Sports Car rental. Og de er skandinaviens største aktør på markedet for oplevelser i superbiler. Det er dit kvalitets stempel for en god oplevelse. Alle biler er dansk indregistrerede, og instruktører sørger for en grundig gennemgang.

Skulle du have fået lyst til flere oplevelser i superbiler, så kan vi også varmt anbefale Kør Lamborghini på Jyllandsringen. Her får du også smæk for skillingen. Eller hvad med Prøv en Ferrari på Jyllandsringen?