Kurophold Hornbæk

Kurophold Hornbæk- på Hotel Bretagne Badehotel

Nogen gange i livet står man ved en skillevej. Og som oftest er den skillevej noget med arbejde. Derfor kan det være en god ide at tage på Kurophold Hornbæk for at samle sine tanker. Overveje sit næste træk. Og hvad vil man egentlig have ud af livet?
Her på Hotel Bretagne Badehotel er du kun 5 minutter fra vandet. En unik udsigt til Kattegat, som med sit vuggende tempo og vandets klukken – kan hjælpe dig med at samle tankerne. Og inden den lækre 6 retters menu serveres om aftenen, får du 2 timers ren afslapning i Ilse Jacobsens kurbad


Kurophold Hornbæk
Kurophold Hornbæk er beliggende i Hotel Bretagne Badehotel, som er bygget i 1939. Og her er virkelig tale om den ægte stemning. Her kan du trække dig tilbage og nyde naturen, vandet, hinanden og ikke mindst en virkelig lækker 6 retters menu. Oplevelsen kan naturligvis også købes som et gavekort. Så kan deltageren fuldstændig selv bestemme, hvornår oplevelsen skal finde sted. Det er en oplagt gaveide til fx. et brudepar eller hvis I simpelthen bare er nyforelskede.

 

Oplevelsen på Hotel Bretagne Badehotel inkluderer: 

  • Ved ankomst i mellem kl. 14 og 16.00 serveres kaffe og kage.
  • Indgang til Ilse Jacobsens kurbad på ialt 2 timer
  • På Kurophold Hornbæk serveres også champagne og snacks
  • Virkelig lækker 6 retters menu
  • Vinmenu
  • Inklusiv kaffe og petit fours
  • Én overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmad

Vidste du at Hornbæk ligger på Sjælland i det område man kalder “Den nordsjællandske Riviera”?

 

Mere om Hotel Bretagne Badehotel: 

Kurophold Hornbæk ligger i nordsjælland, og har en unik udsigt over både Kattegat og Hornbæk sø. Det giver optimale betingelser for at opleve den ægte badehotels stemning. Alle behandlere er yderst professionelle, og man er ikke tilfreds før kunden er tilfreds.
Skulle I have fået lyst til flere oplevelser, så er I kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet alle de bedste oplevelser for jer! Så hvis I ønsker mere af den samme stemning kan vi anbefale Gourmetophold Oslo, for den virkelige unikke oplevelse. Eller hvad med et Spaophold på Marienlyst Strandhotel?