Luksus ansigtsbehandling

Om Complete Spiritual hos Complete Me

Langs kroppens midterlinjer findes der nogle små områder, der er særligt følsomme. Det er chakraerne. De er blandt andet kendt fra den indiske måde at forstå kroppen på, og de sættes ofte i spil under yoga, hvor der arbejdes på at danne en harmoni mellem krop og sjæl med chakraerne som omdrejningspunkt. Det samme sker til en chakramassage, hvor også ædelsten bruges for at understøtte den harmoni. Her kombineres massage og energibalancering, der både afspænder dit ydre og dit indre, så du på mange planer vil opleve, at ansigtets linjer glattes ud.

Hvad er inkluderet i Complete Spiritual : 

  • 1 ½ times ansigtsbehandling
  • Prisvindende ansigtsbehandling med produkter fra Själ
  • Opstrammende maske
  • Chakramassage med ædelstene på ansigt og hænder.
  • Smoothie, filtreret vand og snacks

Fun Facts: 

  • Behandlingen er kåret til ”Årets Skønhedsbehandling” ved Danish Beauty Award i 2016.
  • Mange steder i Østen mener man, at chakraerne har en speciel betydning for harmonien mellem sind og krop.

Om Complete Me:

Complete Me Spa & Shop ligger i hjertet af København, og ønsker at give dig en behagelig og afslappende spaoplevelse. Complete Me arbejder med at understøtte alle sanserne i deres behandlinger, hvilket sker gennem brugen af musik, aromatiske dufte og små snacks, der alt sammen er med til at skabe en god spaoplevelse for dig.

Denne lækre oplevelse kan klart anbefales som en gave til veninden. Det er ren luksus fra start til slut. Hvis du vil forkæles med en veninde eller kæresten, kan vi også anbefale denne dejlige luksus Spa og Brunch fra Arndal.

Er du nysgerrig på hvad København ellers kan byde på, af lækre, skøre, sjove eller romantiske oplevelser, har vi samlet et stort udvalg af de allerbedste til dig her på siden. Her kan du se hele det store udvalg af oplevelser i København og på sjælland. Der er langt over 300 oplevelser at vælge imellem.