Arndal Spa og Brunch

Arndal Spa og Brunch – det perfekte sted at starte dagen

Er der et tidspunkt på dagen, hvor man er godt stiv i kroppen, er det om morgenen. Derfor er det også svært at forestille sig noget bedre end en god omgang massage lige fra morgenstunden. Det vækker dig blidt og sætter gang i musklerne.

Er det måske lige lovlig voldsomt at starte ud med massage, er boblebad og sauna absolut ikke en dårlig ide. Faktisk er det en helt perfekt måde at vække kroppen på, hvis den er lidt af slow starter.

Uanset om du er mest til massage eller boblebad og sauna, kan du være sikker på, at begge dele sætter godt gang i appetitten. Derfor vil en efterfølgende brunch være perfekt som prikken over i’et. Men hvor kan du få alt dette? Det kan du hos Arndal.

Hvad er Arndal?

Det er i hjertet af København, at du finder Arndal spa, wellness og personlig træning. Her ligger den som en oase midt i det pulserende liv, der kendetegner byen. Hos Arndal finder du et sted, hvor velvære og afslapning er i centrum.

Der er fokus på at booste din krop med ny energi, så den kan klare den hårde hverdag, der venter på den anden side. Du kan her trygt overlade din krop til de ansatte, da de er erfarne behandlere og kan vejlede dig til de helt rigtige plejeprodukter.

Arndal er et oplagt sted at besøge, hvis du trænger til en pause fra hverdagen og give din krop den opmærksomhed, den fortjener. Velværet her kan du nyde alene, eller du kan gøre det til en tur samme med din ven, veninde, kæreste eller lignende.

Det er altid skønt at have en at dele sådan en oplevelse med.

Lækker mad efter et besøg i spa

Arndal giver dig muligheden for at nyde en eksklusiv formiddag hos dem, hvor du bliver forkælet fra top til tå i Spaen. Herfter kan du kan få reserveret bord hos The Union Kitchen gennem dem.

The Union Kitchen ligger ikke langt fra Arndal, da det er en bistro beliggende i samme område i København. Her hos dem er det hele hjemmelavet, og fokus ligger på detaljerne, som i sig selv har en historie at fortælle.

Centrum for bistroens menu er god og velsmagende mad, der sætter godt gang i smagsløgene.

Den brunch du bliver serveret her, kan du nyde i bistroens uhøjtidelige og ikke mindst hyggelige miljø.

Derfor er der her plads til alle, uanset om du har barnevogn med, tømmermænd eller skal nyde, at du lige kommer fra en skøn oplevelse.

En tur til Arndal som gave

Arndal er et helt oplagt sted at give en oplevelse til, hvis du står og mangler en gave til en, der står dig nært. Det er de færreste, der ikke nyder at blive forkælet, og alle trænger til en pause i ny og næ.

Arndal Spa og Brunch er helt perfekt, hvis du trænger til at gøre lidt ekstra ud af en formiddag eller mener, at en af dine nærmeste trænger til det.

Er du interesseret i flere lækre spa- eller wellness ophold? Så tag f.eks. et kig på Marienlyst Spahotel.