Byvandring Aalborg

Byvandring Aalborg  – i samarbejde med Aalborg Tours. 

Historie skal mærkes og historie skal opleves! Tag med på Byvandring Aalborg, og hør alt om hvorfor tyskerne anså Nordjyllands hovedstad som en strategisk vigtig by. Her får du alle de detaljer, som du ikke kan læse dig til i bøgerne. Og dem er der en del af.
Besøg for eksempel Gestapo’s hovedkvarter, hvor snese vise af skumle planer blev lagt under krigen. Det var her at man lagde planer for tilfangetagelsen af oprørsgrupperne. Og dem var der også nogle af! Så vi vil anbefale at tage en god ven med på Byvandring Aalborg, for man ved aldrig hvornår man må tage benene på nakken og flygte. Eller måske skal du kigge dig en ekstra gang over skulderen? Fortællingerne får både det bedste og det værste frem fra krigen.


Byvandring Aalborg
Oplevelsen kan naturligvis købes som gavekort. Dermed bliver det en oplagt gaveide, til ham eller hende som virkelig er interesseret i historien. Et gavekort giver også deltageren maksimal frihed til at beslutte hvornår oplevelsen skal finde sted. Og til en pris hvor alle kan være med, er vi virkelig løbet tør for argumenter for ikke at prøve dette.

Oplevelsen med Aalborg Tours inkluderer: 

  • Byvandring Aalborg varer hele 3 timer med fokus på 2. Verdenskrig.
  • Unikke historier og viden om livet under besættelsen i Aalborg,
  • Lokal guide med stor viden om besættelsen af byen
  • Oplev strategiske bygninger og vigtige placeringer for både modstandsgrupper og Gestapo.

Vidste du at en af Danmarks første sabotagegrupper hed “Churchill gruppen”, som bestod af skoleelever fra Aalborg Katedralskole? Romanen og filmen “drengene fra Skt. Petri handler netop om “churchill gruppen”

 

Mere om Aalborg tours: 

Byvandring Aalborg består af udelukkende lokale guider, som kender stoffet til fingerspidserne. Det giver en autentisk oplevelse, fordi byen og Aalborg Tours vil virkelig gerne vise hvad byen har at byde på
Hvis I har fået mod på flere oplevelser, så er I havnet det rigtige sted. Hvad med for eksempel at slappe lidt af ovenpå en hæsblæsende dag med historier med Massage Aalborg? Eller hvad med Ophold i Fængslet i Horsens, hvor du også mærker historiens vingesus.