Mols bjerge vildmarks gourmet

Vildmarks gourmet i Mols Bjerge

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge
Smag det bedste fra vildmarken

Naturoplevelse med mad i Mols bjerge, hvor du kommer til at opleve hvordan naturen smager når det er bedst. Du får her økologiske og lokale råvarer, vildmarksbad, naturoplevelse og meget meget mere.

Se også vores vildmarks brunch her

Naturgourmet i Mols Bjerge

Vildmarks gourmet i Danmarks skønneste natur, nemlig i Mols Bjerge. Denne oplevelse kan næsten ikke beskrives, og den får 5/5 af brugerne.

I bliver modtaget af guiden på gårdspladsen på Karpenhøj naturcenter. Der indsamles urter på den guidede sanketur til aftenens middag.

Der vil under middagen være mulighed for at købe drikkevarer fra det lokale gårdbryggeri “Ebeltoft gårdbryggeri”, men i er også meget velkomne til selv at medbringe drikkevarer. Vi vil dog anbefale at man prøver nogle af de drikkevarer der kan købes fra gårdbryggeriet. Det er absolut nogle af Danmarks bedste, både med sodavand og øl.

Der er mulighed for gratis overnatning i Shelter, Lavuu eller i dit eget telt(medbring selv sovepose), med den smukke udsigt over Århusbugten.

Og om aftenen er der også mulighed for at hoppe i vildmarksbadet.

Det hele foregår under åben himmel, så husk at tage tøj på efter vejret.

Under tilberedningen af maden er der køkkenvin ad libitum samt en øl eller vand. Ligesom du også kommer til at smage kaffe fra det lokale kafferisteri.

Du får masser af inspiration til hvordan du selv efterfølgende kan bruge naturen som leverandør til dit eget køkken. Så er du fan af Nak og æd, vil du helt sikkert blive fan af denne tur.

Som tidligere nævnt er denne oplevelse helt unik og meget svær at beskrive, men det er den bedst vurderede tur af vores brugere. Og vi må bare indrømme at Vildmarks gourmet i Mols Bjerge er en oplevelse der taler helt for sig selv, på den mest positive måde.

 

Vildmarks gourmet i Mols bjerge, er en utrolig lækker og spændende smagsoplevelse samtidigt med at du oplever naturen