Bridgewalking med udsigt over Fyn

Bridgewalking Lillebælt – Middelfart

Køb Bridgewalking lillebælt,

Denne smukke og spændende oplevelse, er blevet et af de sidste års helt store oplevelser. Køb oplevelsen her og se Fyn fra oven. Ja faktisk er du helt på toppen af Lillebæltsbroen på denne Bridgewalking.
Oplevelsen er perfekt for dig der er interesseret i naturskønne oplevelser.

Her har du muligheden for at se ud over Lillebælt i fugleperspektiv med Europas højeste Bridgewalking. Turen er guidet og der fortælles om broens arkitektur og historie samt den omgivende natur m.m.

Du får udleveret en heldragt som må tages med hjem efter turen.

Bridge walking er blevet meget populært de seneste år, og turen kombinerer spændende fortællinger om broens historie samtidigt med at man får set Lillebælt fra et helt nyt perspektiv. Turen kan klart anbefales som en helt anderledes oplevelse.

Bridgewalking Lillebælt
 

 

En spændende aktivitet for alle aldre

Bridgewalking Lillebælt passer til hele familien – gennem mange generationer. Det er en attraktion, der gør det muligt for bedsteforældre, forældre og børn at nyde en fælles oplevelse – med hinanden. Den ældste deltager på broen til dato var utrolige 92 år. Det er en fantastisk oplevelse at gøre sammen, og det er helt sikkert noget I vil kunne tale om i lang tid bagefter.

Når turen er overstået, er der masser af muligheder for at lege og holde picnic i naturområdet.

 

Om Bridgewalking Lillebælt oplevelsen

Turen starter i velkomstcenteret. Her vil de dygtige guider møde jer, og forberede jer på den vidunderlige tur, i skal ud på. I følges fra velkomstcenteret til den gamle Lillebæltsbro, hvor i bliver koblet til sikkerheds systemet – og så går i ud på broen. 60 meter over havet, krydser i broen. Under turen fortæller guiden om broarkitekturen, historien, bygningerne og naturen omkring Lillebælt.

 

Billeder

I bedes ikke at tage kameraer, telefoner eller andre genstande med op på broen. Guiderne tager professionelle billeder, som derefter bliver uploadet på deres hjemmeside, hvor i kan gå ind og downloade dem.

 

Bridgewalking Lillebælt facts:

  • Turen tager cirka 2 timer inklusive sikkerhedsinstruktioner og tøjskift
  • Turen foregår 60 meter over Lillebælts overflade
  • I færdes i grupper på 20 personer ad gangen
  • Bridge Walking er kun muligt to andre steder i verden, nemlig Sydney og Auckland

Det er et krav, at deltagerne minimum er 140 centimeter høje. Husk praktisk fodtøj.

 

Bridgewalking Lillebælt
 

 


Bridgewalking er blevet en rigtig spændende måde at se og opleve den smukke udsigt på, indenfor de senere år, der er rigtig mange steder i udlandet der tilbyder at man kan købe en bridgewalking og se byerne og kanalerne fra oven. I Danmark gør vi det endnu kun over lillebælt, til gengæld er det nok en af de Bridgewalking der har den bedste udsigt. Det bliver næsten ikke smukkere end når man står på lillebæltsbroen og kan se udover fyn, jylland og lillebælt. Heldigvis tages der billeder fra hver tur der kan hentes ned efterfølgende, så man kan forevige turen.

Det er en helt speciel følelse af frihed når man står på toppen af broen og spejder ud over det flotte danske land med den skønne natur.

 

Regler

Når du skal deltage i denne sjove og spændende Bridgewalking over smukke Lillebælt, er der selvfølgelig nogle regler der skal overholdes og følges. I er højt oppe over vandet og det bliver kun en god oplevelse for alle, hvis spillereglerne bliver overholdt.

Så der er følgende ting du skal være opmærksom på.

Du må ikke være påvirket af alkohol, eller andre rusmidler. I er højt oppe og det er vigtigt at alle dine sanser er skarpe så der ikke kommer unødvendige farlige situationer.

Lider du af højdeskræk, er Bridgewalking over Lillebælt ikke det rigtige event at vælge! Der er langt ned, men er du ok med højder, er det utroligt fedt at gå deroppe!

Da turen er i ca. 60 meters højde og på ca. 2,5km, kræver det også en fornuftigt form da du ellers vil have svært ved at følge med de andre.

Leder du efter flere uforglemmelige oplevelser på Fyn?

Er du interesseret i en smagsoplevelse udover det sædvanlige? Så se vores oversigt over ølsmagninger på Fyn.

Har du prøvet at være med på denne bridgewalking over Lillebælt vil vi selvfølgelig meget gerne høre om din oplevelse med turen. Det er altid spændende både for os og andre der læser om eventet bridgewalking, at høre om tidligere brugeres oplevelse af turen.