Bageskole København

Bageskole København – hos Meyers Madhus

Er du også en af dem som drømmer om at selv bage alt familiens brød, men frygter surdejen og alle de besværlige teknikker? Bageskole København kan hjælpe dig på rette vej.  I løbet af de helt op til 6 timer dette kursus varer, bliver du fodret med både kompetent og entusiatisk undervisning. Du bliver fortrolig med den svære surdej – ja, faktisk får du noget med hjem, så du kan blive endnu bedre

Men du lærer også noget om teknikkerne bag det gode brød. Hvorfor er det så vigtig at melet indeholder gluten? Hvad er det som giver sprød skorpe? Det og meget mere er inkluderet i denne skønne oplevelse.


Bagekursus København
 

Naturligvis kan oplevelsen også købes som et gavekort.  Det er noget vi sætter stor pris på. For så er det så nemt at glæde den man holder allermest af. Og modtageren har fuld kontrol over hvornår Bageskole København skal finde sted.

 

Oplevelsen hos Meyers Madhus inkluderer: 

  • Bageskole København varer helt op til 6 timer
  • Undervisningen serveres med entusiasme og kompetence
  • For at skåne dit tøj udleveres naturligvis et forklæde
  • Alt det brød som blive produceret på dagen får du smagsprøver med hjem af.
  • Hele dagen serveres kaffe/te og hjemmelavet æblemost.
  • Let anretning med charcuteri og Meyers Relish og alt det brød I sammen har bagt
  • For at du kan videreudvikle dine nye kundskaberfår du simpelthen surdej med hjem
  • Da familien har måttet undvære dig i en hel dag, så får også dej med hjem til næste dags morgenbrød.

 

Mere om Meyers Madhus:

Bageskole København afvikles af Meyers Madhus, som i mere end 15 år har haft fokus på de gode råvarer til madlavningen. Hvad enten det er bagværk, den store familiemiddag eller noget helt tredje, så er den klare mission at lære danskerne noget om gode friske råvarer i køkkenet.
Har I fået lyst til flere oplevelser af sammen slags, så er I havnet det rigtige sted. Vi kan for eksempel tilbyde Kaffekursus København – så får du mulighed for at invitere hele familien på hjemmelavet eftermiddagskaffe. Eller hvad med Kagekursus København?