F16 simulator

F16 simulator – i samarbejde med Youfly

Er du en af dem der som barn drømte om at blive jagerpilot, men det blev aldrig rigtig? Så skal du prøve F16 simulator i enten Århus eller Roskilde.  Her får du oplevelsen så tæt på at du næsten mærker suset når du letter – og du mærker næsten hvordan G-kraften påvirker dig, når du laver de skarpe sving
Selve F16 simulator er bygget så utrolig realistisk at man næsten ikke kan tro det. Her skal du holde øje med dine instrumenter hele tiden. Ellers så crasher du! Men klarer du det – så er du næsten klar til TopGun. Så spænd selen og vis hvad du kan!


F16 simulator
 

Oplevelsen kræver ikke at du har en fysisk form som en eliteudøver, så her har alle mulighed for at være med. Unge som gamle. Og oplevelsen kan selvfølgelig også købes som gavekort. Så her er en oplagt gave ide til konfirmanden, eller måske bare som en fed fødselsdagsgave?

 

Oplevelsen hos Youfly inkluderer: 

  • Vælg imellem 15 – 30 eller 60 minutters flyvning i F16 simulator.
  • Forud for flyvning gennemgås anlægget af instruktør, for at sikre bedst mulige oplevelsen for deltageren
  • Mulighed for at udfordre en af dine venner – så tag bare en med!

Deltageren må maksimalt veje 130 kg, og ligeledes skal deltageren være over 12 år. Men derudover er der ikke yderligere krav. Vidste du at det rigtige jagerfly første gang gik på vingerne i 1974? Og siden da har det bevist sit værd i utallige konflikter verden over.

Mere om Youfly: 

Youfly har ikke kun en, men hele 2 styk F16 simulator som nogen af de eneste i verden. Men sammenlagt har firmaet bygget over 30 simulatorer i alt til forskellige centre. Og hvis du nu har fået mod på mere, så kan vi også tilbyde andre oplevelser med fart og spænding. Hvad med for eksempel at Kør Audi R8 Aarhus, eller hvad med at blive rigtig racerkører i denne Formel 1 Simulator ?