Malekursus København

Malekursus København på Kunstskolen Gershøj

Sidder du fast som en forfatter med skriveblokade? Så skal du tage på Malekursus København! Her får du sammen med andre kursister muligheden for at genopfriske dine teknikker. Eller måske lære nogen nye? I er alle i samme båd – så benyt muligheden for at lære af hinanden og måske få en ny ven.

På Kunstskolen Gershøj i Måløv ved København står Bjarne Schjølin klar med penslerne. Her vil han med undervisning tilpasset den enkelte kursist, skabe rum for ny inspiration. Ny inspiration skaber ny energi. Og måske er det lige hvad du mangler ? Kurset er for 1 til 5 deltagere, så du har også rig mulighed for at invitere en god ven. Mulighederne er mange – og Malekursus København bliver bestemt ikke en kedelig oplevelse!

Book oplevelsen og træd i store kunstnere som Van Gogh og Picasso’s fodspor!

 


Malekursus København

Malekursus København inkluderer: 

  • Med udgangspunkt i den enkelte modtages 7 timers undervisning
  • Inspirerende oplæg omkring de store kunstnere og deres måde at male på
  • Lækker morgenbuffet.
  • Transporten til og fra stationen i Måløv er gratis
  • Frugt, the, kaffe og vand hele dagen.
  • Lækker frokost inklusiv vin
  • Mulighed for tilkøb af materialer.
  • Det er muligt at udvide kurset med søndag i samme weekend ved henvendelse

På Malekursus København har du således alle muligheder for at komme videre med dit maleri. Uanset hvilket udgangspunkt eller niveau du har lige nu. Og frygt ikke nederlag! Vidste du godt at Van Gogh ikke solgte et eneste maleri i hele hans levetid? Men efter hans bortgang er hans kunst blevet vildt eftertragtet verden over. Og med god grund. Måske er du den næste Van Gogh?

Mere om Kunstskole Gershøj: 

Bag Malekursus København står Jørgen Schjølin, som oprindeligt er uddannet gymnasielærer. Men kunsten trak i ham. Og i 2005 startede han Kunstskolen hvor han med tilpasset undervisning lærer fra sig. Jørgen selv har udstillet på flere gallerier.

Skulle I have fået lyst flere oplevelser, så ligger København kun lige under 30 minutters kørsel væk. Og her kan vi tilbyde oplevelser som fx. Guidet tur med en hjemløs – hvor I kommer bagom facaden på byen. Eller hvad med en smagsoplevelse som fx. Økologisk Vinsmagning i København ?