Mærk hvordan tyngdekraften ophører
Bodyflight – Oplev vægtløsheden

Bodyflight København

Bodyflight København er en supersjov og spændende oplevelse på Sjælland. Syntes du astronauter og rummet er spændende?
Så er her chancen for at prøve hvordan det føles at være vægtløs for få hundrede kroner.

Bodyflight København, oplev vægtløshed her

Ophæv tyngdekraften og bliv helt vægtløs.  Du får følelsen af frit fald, her er det bare meget mere sikkert end hvis du gør det, i det “virkelige liv”. Følelse er der, men det foregår med luftstrømninger i et rør, så hele processen er i kontrol fra start til slut. Bodyflight i København foregår lige ved Holbæk motorvejen, hos Copenhagen Air Experience. De har opnået fuldt certifikat hos International Bodyflight Association og vindtunnellen bliver jævnligt inspiceret og godkendt af Københavns Brandvæsen, TÜV og Force Technology.

Facts om månen og tyngdekraft

Hvis du en dag bliver rigtigt astronaut og kommer på månen, har du flere gode ting at glæde dig til. F.eks skal du veje 500kg for at det føles som en gennemsnitlig dansker der vejer 85kg. Og er du glad for trampolinspring, kan du glæde dig over at den slet ikke er nødvendig på månen, du kan nemlig hoppe hele seks gange højere på månen, på grund af tyngdekraften.

Og sidste men ikke mindst kan du nemt blive stærk mand på månen. Du kan nemlig løfte 6 gange mere end du kan på Jorden. Med alle de fordele forstår man godt hvorfor Andreas Mogensen ville være astronaut. 

Du kan se meget mere om, eller bestille oplevelsen Bodyflight i København her

Oplevelsen med Bodyflight i København, er en perfekt oplevelse til en Polterabend i København eller på sjælland, eller som gave til et Bryllup eller en rund fødselsdag. 

Andre oplevelser end bodyflight i København

Leder du efter oplevelser til en polterabend i København eller på sjælland, kan vi også anbefale Escape Rooms i København, hvor du får en fed oplevelse til en rigtig god pris.