Barcelona storbyferie

Storbyferie i Barcelona

En storbyferie i Barcelona står højt på listen hos mange, specielt fodbold fans som ønsker at se Camp Nou. Men Barcelona har meget andet at byde på. Herunder lister vi nogle muligheder op, som vil kunne være muligheder for oplevelser i Barcelona, gode spisesteder i Barcelona og selvfølgelig de bedste hoteller i Barcelona.

Men uanset om du er til fest og farver, afslapning, storbyens summen eller bare er på gennemrejse har den spanske storby Barcelona noget til dig.

Mulighederne er så mange at vi ikke kan få alt med i denne artikel. Men vi har forsøgt at finde tilpas mange, som vi ved er gode, til at du kan planlægge en hel tur med både, rejse, overnatning, mad og underholdning. God fornøjelse med læsningen og planlægningen og god tur til en af Europas dejligste byer.

Vi anbefaler at du booker flybilleten til Barcelona her via Momondo , de har samlet de største sammenlignings sider med billige flybilletter, og du kan ofte finde billetterne via deres side til lige omkring 250,- for en billet.

Hvor skal man bo, på en storbyferie i Barcelona?

Når du skal på storbyferie i Barcelona, er der masser af hoteller i alle prisklasser. Et prisbilligt fornuftigt hotel er f.eks Hotel Internacional Ramblas Cool som ligger i Centrum af Barcelona med kort afstand til Gran Teatre del Liceu. Hotellet har døgnbemandet reception, Bar, restaurant samt aircondition. Columbus Monument og Plaza Catalunya som du kan læse mere om via Visit Barcelonas side her, ligger i kort gå afstand af hotellet, ca. 10 minutter. Du kan også selv søge efter hotel i Barcelona med Booking.com der er en portal der samler de bedste tilbud fra alle de store hotel sammenlignings sider. Der er mere end 6000 hoteller, så der er helt sikkert et der passer til jer.

barcelona: Get Your Guide

Hvad kan vi se?

En storbyferie til Barcelona byder på masser af sightseeing. Og du har mulighed for at lave den både til fod og den magelige med bus. Med bussen har du mulighed for at vælge 1 eller  2 dages billet. Du har audioguide på 15 sprog, hvoraf Engelsk og Svensk er blandt mulighederne. Aircondition i bussen er bestemt en fordel på Barcelonas varme dage, og du bestemmer selv hvor du hopper af og på, på de 2 ruter der hører til billetten. På busturen har du mulighed for at opleve Sagrada FamiliaPark Güell, Port Olímpic, Barcelonas katedral, Sankt Eulàlias Katedral, Camp Nou og akvariet med de mange undervandsdyr. Der er Wifi på bussen. Her kan du købe billetter og priserne starter ved ca. 228kr. Bussen kører senest hvert kvarter. Og i højsæsonen hvert 6. minut.

Vil du rigtigt have en på “opleveren” og har du mod på at gå rundt i Barcelona er der rigtig mange ting at se. F.eks Picasso Turen som du kan deltage i for ca. 170kr. Turen tager ca. 2 timer og inkludere en tur rundt i Picassos gamle “hood”, og på Picasso museet.

Restaurant i Barcelona
Se de mange restauranter her

Hvor skal vi spise på vores storbyferie til Barcelona?

Er du interesseret i den spanske mad er der rig mulighed for at prøve både ost, tapas og deres andre fantastiske specialiteter.

Klik på billedet for at se mange af de spændende spisesteder.

Og vil du ikke selv bruge tiden på det har vi her et par forslag til hvor i kan tage hen. I kan tage på Barcelonas Hard Rock Café og endda springe køen over hvis i booker direkte hos vores partner i Barcelona!

Hos Hard Rock får du 2 amerikanske retter for 148,-. Men skal det være rigtig spansk, med Flamenco og regionale spanske retter. Så anbefaler vi for 335,- at tage på Tablao, hvor du får Flamenco show med kendte dansere, og samtidig rigtige spanske retter. Sidst vil vi anbefale den tur som er en halvdags tur med Vin og tapas (Frokost) til ca. 500kr. Der er spanske specialiteter på programmet hele dagen.

Ingen undskyldning for ikke at spise godt, på din storbyferie til Barcelona! 🙂

Barcelona er en rigtig international by, hvor du har mulighed for at få lige det mad du har lyst til. Udover de spanske traditionelle spanske steder som vi anbefaler, er der selvfølgelig mulighed for at besøge både italienske, Danske eller andre spisesteder der ikke er Catalonske.

Vil du prøve McDonalds i Barcelona er det også muligt.

Vi anbefaler bare ikke stederne, eller anmelder dem, da vi mener at man skal prøve lokale ting og mad da de er en del af oplevelsen i Barcelona. Og hvis du er frisk på det spanske mad er Barcelona virkelig i toppen når det gælder mad og kvalitet.

Er du til fest?

Er du ung og helt oppe på fest beatet, har vi turen du skal opleve her!

Barcelona Fest og Party
Fest i Barcelona på havet.

Du starter med en 3 timers tur på “Party Katamaranen” som du finder her! Der fester, drikker, svømmer du i Middelhavet og spiser du indtil du tager til den populære PubCrawl. Du deltager her i 5 timers fest og farver og får set Barcelona efter solen er gået ned. Du får 1 times fri bar. Indgang til nogen af de hotteste in steder i Barcelona. Pub Crawlen er med guide så du kommer sikkert rundt i byen. Fodtøj må ikke være sandaler. Ingen tanktoppe til gutterne, men ellers er det bare fuld gas! Læs mere om hele Pub Crawlen.

 

Smid gerne en kommentar i feltet herunder hvis du har oplevelser fra Barcelona du vil dele med os andre ?

Hvis du har kendskab til nogle bedre hoteller, eller muligheder til hvad man kan bruge sin uge i Barcelona på, er det selvfølgelig altid super god stil at dele dem med os andre. Barcelona er en stor by som altid er i udvikling og forandring, derfor kan vi ikke altid få de sidste nye spændende ting med, så vi værdsætter alt den hjælp vi kan få.

Synes du ikke turen skal gå til Barcelona? Så har vi mange andre spændende guides til storbyferie. Læs mere om guides og tilbud, til andre storbyferier. F.eks vores guide over hvordan du planlægger en Billig storbyferie til Købehavn, eller guiden til hvordan du får fingrene i den billigste afbudsrejse til Tyrkiet.

Similar Posts

Leave a Reply