Smagsvandring i Skåne, Sverige

Smag naturen i Sverige, på denne spændende smagsvandring i Sverige. Denne oplevelse giver dig en ren naturoplevelse i den lækre svenske natur.

Vi bevæger os igennem naturen og hører en masse spændende historier. Samtidig med at du bliver præsenteret for, og kommer til at smage, en masse af de gode svenske råvarer.

Sverige er meget andet en knækbrød og surstrømning. De har rigtig meget lækkert som kan give en god smagsoplevelse. Og her i Skåne er det forholdsvis nemt at komme til for danskere. Turen er rigtig spændende og en stor oplevelse, hvor man blander natur og madoplevelse. Præcis som man gør i smagsoplevelserne, i f.eks Mols Bjerge, hvor der er vildmarks gourmet som er en utrolig populær madoplevelse.

Smagsoplevelsen i Sverige består af:

Oplevelsen indeholder:

  • 4 timers smagsvandring i Sverige.
  • Oplev Sveriges natur med klipper, skove, enge og udsigtspunkter.
  • Delikatesser fra lokale producenter.
  • Fortællinger om madens oprindelse, om dyrkningen og kulturen.

Om Skånske Smagsvandringer

Skånske Smagsvandringer sætter fokus på de regionale køkkener i Skåne, og gennem maden åbnes der fortællinger om den specifikke regions kultur og historie. Naturen er ligeledes en vigtig medspiller for Skånske Smagsvandringer, og derfor tager smagsvandringerne netop afsæt i de skånske landskaber. ”Nära naturen smakar mat som allra bäst”, og mere præcist kan det næppe siges.

 

Flere og flere danskere tager turen over sundet, for at se hvad vores svenske naboer har at byde på, inden for smagoplevelser. Og de Skånske smagsvandringer, som denne sydsvenske smagning er en del af, har efterhånden lavet rigtig mange smagsture, som danskerne nyder godt af.Smag de svenske lokale råvarer og se den skønne svenske natur, på denne smagsvandring i Sverige
Vores oplevelser i Sverige er blevet meget populære. En af de mest spændende, og solgte oplevelser i Sverige er den lækre tur i Ystad Saltsøbad. Det er den perfekte oplevelse at kombinere med den smagning i Skåne. En romantisk tur i naturen med lækkerier og dejlig natur, efterfuldt af nogle dejlige dage i skønne Ystad. Den pakke kan anbefales som den perfekte kærestegave.