Find en billig rejse til New York

Storbyferie i New York – Arranger den billigt!

Mange drømmer om at komme til “The Big Apple” – men hvordan planlægger du en storbyferie til New York?

Det kan vi hjælpe med!

Her hos Living-Guide.dk har vi samlet de bedste tilbud, så du nemt og uden besvær kan planlægge din storbyferie til New York, hjemme fra stuen eller terrassen.

Derudover har vi sammensat en lille guide, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din New York ferie, uden at tømme kontoen fuldstændig. Selvom byen er stor, kan den godt have en lille pris.

 

 

Oplev verden billigt!Billig rejse til USABillig tur til Spanien eller ItalienBillig rejse til LondonBillig storbyferie i Europa!
Oplev verden for få penge
Billige men store oplevelser i USA
Billig ferie i Spanien eller Italien!
Billig storbyferie i London
Storbyferie i Europa til alle budgetter

Billigste storbyferie i New York

Vi har scannet markedet, og er kommet frem til, at der hvor du får mest for pengene, er ved såkaldte pakkerejser. Der findes flere forskellige pakkerejser, der hver især indeholder noget forskelligt. Det kan f.eks. være hotel, og nogle oplevelser, som er inkluderet i samme pakke – og på den måde, kan du spare penge!

Nøjagtig ligesom du kan få mængderabat i nogle butikker, kan du også få det på rejser, hvis du bestiller flere ting sammen.

En pakkerejse kan altså hjælpe dig billigt til New York!

 

Nå, men hvor finder jeg så en billig pakkerejse til New York?

Der findes mange forskellige udbydere! Og det kan være lidt en jungle at finde rundt i. Men det er dog stadig muligt af finde lækre deals, når bare du holde øjne og ører åbne.

Vi har taget et kig på en pakke fra OplevelsesGaver.dk. Den giver dig 4 overnatninger, for 2 personer, i en Amerikansk storby efter eget valg. Altså kan du med denne pakke ikke kun komme billigt til New York, men også Las Vegas, Los Angeles, San Francisco og mange andre byer! Der er mange byer at vælge i mellem, og endnu flere hoteller, så du kan helt sikkert finde noget der passer til netop jeres USA tur!

Du kan også planlægge storbyferien til New York helt selv, ved at bestille en flybillet til New York og finde hotel hos Momondo.

 

Hvor kan jeg ellers spare penge?

Der er mange ting at give sig til i New York – men mange af dem koster mange penge… Heldigvis er New York også en by med mange gratis glæder, og atmosfæren i sig selv kan man ikke sætte en pris på.

Vi har dog her samlet en liste, over vores gratis yndlings aktiviteter i New York.

 

Gå ture i Central Park

Besøg Central Park på din billige rejse til New York
Central Park er fantastisk på alle årstider!

Det lyder måske banalt, men en gåtur i Central Park er simpelthen en oplevelse ud over det sædvanlige. Lige meget om parken er fyldt med sne, eller det er en varm sommerdag, er det en af de smukkeste parker i verden.

Derudover er parken næsten 3,5 kvadratkilometer, så der er altså tale om en kæmpe naturoase, midt i en af verdens mest travle og tættest befolkede storbyer.

En tur i Central Park er altid en dejlig oplevelse!

 

Times Square

Oplev Times Square
Times Square er altid overvældende!

Igen – med fare for at lyde banal, vil vi gerne anbefale Times Square. Det er ligegyldigt hvor mange gange man har set pladsen, det er altid en overvældende oplevelse. De mange tusinde lys, store reklameskilte og de fede butikker, er altid helt fantastisk.

Det må man IKKE gå glip af! Specielt når mørket er faldet på, kommer Times Square til sin ret.

 

Gå gratis på museum

Der er utroligt mange gallerier og museer i New York. De er dog ofte ret dyre. Heldigvis tilbyder mange af dem gratis adgang, på udvalgte tidspunkter!

Det kan du danne dig et overblik over her:

Oplevelse:Gratis adgang:
Museum Of Modern Art (MOMA)Fredage mellem 4PM og 8PM
Bronx ZooTirsdage fra 5PM til lukketid
American Museum Of Natural HistoryHver dag, sidste time inden lukketid
New York Botanical GardenAlle onsdage, og mellem 9 og 10AM hver lørdag
9-11 Memoral MuseumTirsdage fra 5PM til lukketid

Bemærk: Tiderne for gratis adgang kan ændre sig, så vær derfor opmærksom, og dobbelttjek inden du besøger stedet.

 

Bo billigt

En storbyferie i New York bliver helt sikker ikke brugt på hotellet. Så du bør nedprioritere standarden af værelset.

Sengen er ofte rigtig god alligevel og det er det eneste du skal bruge værelset til.

Herunder får du et nemt og hurtigt overblik over hoteller og priser i New York.

 

Spis billigt

Når man forsøger at rejse billigt til New York, kan kosten godt blive en udfordring. Mange steder er nemlig rigtig dyre.

New York City tilbyder noget af det bedste og mest differentierede mad i hele verden. Men det behøver heldigvis ikke være dyrt!

New York er f.eks. meget kendt, og anerkendt, for deres fantastiske pizza. Mange pizzasteder tilbyder pizza til 99 cent, hvor man virkelig kan få en autentisk New York-pizzaoplevelse.

Derudover skal man selvfølgelig også prøve de ikoniske hotdog vogne!

Vi vil gerne anbefale at holde øjne og ører åbne, efter billige spisesteder i New York, for det kan godt svare sig, og der er rigtig mange penge at spare!

 

Se billige shows i New York

New York-gaden Broadway er kendt over hele verden for deres fantastiske forestillinger, indenfor både teater og musicals.

Billetterne til disse er dog oftest ret dyre, og passer måske derfor ikke altid ind i budgettet under en billig rejse til New York. Det er der heldigvis råd for!

Der findes flere forskellige services, der tilbyder rabat på billetterne, hvis man er lidt fleksibel.

Vi kan anbefale firmaet TKTS, der har en bod på Times Square, hvor de sælger billetter med rabat. Det kan klart anbefales, at kigge forbi boden, og se hvilke shows de tilbyder, den pågældende dag.

Vores partner getyourguide har en masse forslag til turen ,som du både kan se og bestille på forhånd. Ved at bestille allerede nu, er der rigtig mange penge at spare på oplevelser og seværdigheder.

 

En fordel ved at bestille allerede nu, er også at det mange steder giver mulighed for at springe køen over. Og når man har ventet så længe på at komme til New York og se Frihedsgudinden, er det nu rart at springe køen over og gå lige ind.

Leder du efter store oplevelser andre steder?

Hvis du ikke lige er interesseret i en billig rejse til New York, så findes der heldigvis også andre fede steder, hvor du kan rejse hen på budget!

Tag et kig på vores side om Afbudsrejser.

Der er mange forskellige destinationer, og der er mange penge at spare! Se f.eks vores store guide til en Storbyferie i London.