Vinsmagning i Aarhus hos SMAGFØRST

Vinsmagning århus hos SMAGFØRST

En vinsmagning i Århus med nogle af landets bedste eksperter. SMAGFØRST er kendt for både Vinsmagning, Romsmagning og Ginsmagning. Og alle smagningerne er yderst populære!. SMAGFØRST har i mange år haft stor succes fordi de har eksperter indenfor alle områder af smagninger. Derfor oplever man at man får en utroligt spændende historie om lige præcis det man er der for! Det lyder basalt! Men en vinsmagning hos SMAGFØRST er ikke ensbetydende med at man har den samme til at fortælle om vinen to vinsmagninger i træk. Det kommer helt an på hvilket distrikt og hvilken smag, den aktuelle smagning handler om.

Og der vinder de utroligt stort over mange af deres konkurrenter. Den røde tråd når du er til vinsmagning hos SMAGFØRST er nemlig oftest smagen. Så der får du hele turen, af en ekspert der er helt inde i detaljerne på f.eks Malbec druen. Den kan komme fra flere forskellige distrikter, og en aften hvor det er temaet, kommer i rundt i hele kontinentet. Det er nemlig smagen der bestemmer hvad i smager.

Denne måde at afholde vinsmagning på er utroligt spændende. Og man får udover et stor indblik i en ny druesort, også indblik i vinproduktionen i mange forskellige lande, der producere den samme drue og smag.

Det er en meget atypisk måde at afholde vinsmagning på, men ikke desto mere interessant. Vinsmagningerne er ofte udsolgt og skal bestilles i god tid da der er rift om pladserne.

Udover vinsmagningerne er de andre smagninger de afholder også utroligt interessante. Og specielt deres Ginsmagning i Århus høster stor ros og anerkendelse fra de besøgende der har deltaget i den.

Se meget mere om en vinsmagning i Århus hos SMAGFØRST, samt deres andre smagninger herunder. Og husk at der altid kan købes med hjem efter smagningerne, uanset om det er vinsmagning, Romsmagning eller Ginsmagning du har deltaget i.


Vinsmagning i Århus hos SMAGFØRST