Prøv en Lamborghini

Kør Lamborghini på sjællandsringen, en lukket bane!

Hvis du køber oplevelsen “Kør Lamborghini på Sjællandsringen“, kommer du til at få dit livs oplevelse. Eller den som du giver det til som gave, kommer til at få sit livs oplevelse. Det er så ekstremt fedt, vildt og fuldstændigt vanvittigt når man mærker hvor meget power der er i denne lækre Italienske Lamborghini.

Bestil oplevelsen til dig selv, eller en ven. I får helt sikkert en oplevelse for livet når i har prøvet denne italienske skønhed.

En ægte Lamborghini

Har du som mange af os andre altid drømt om fart og spændingen, ved at drøne rundt i en ægte italiensk racer, er det her muligheden for dig. Enten kan du ønske dig det som en oplevelse af familien, eller købe den til dig selv eller en ven.

Med denne Lamborghini tur, får du her 15 minutters drengedrøm opfyldt med 4 omgange på bane. Du kan vælge imellem Jyllandsringen eller Sjællands ringen på udvalgte datoer. Adrenalinen er slet ikke til at stoppe efter du har kørt Lamborghini. Det er den fedeste følelse af fart, spænding og frihed. Det er klasse!

Bilen er Italiensk sag med et hav af heste. Tænk på at røre speederen og bilen er allerede i gang. Køreegenskaberne i en Lamborghini kan ikke sammenlignes med noget andet. Det er bare lige præcis 100% bedre end man overhovedet kunne forestille sig, inden man satte sig ind.

Du styrer de mere en 500HK rundt på banen, med en instruktør ved din side. Men bare rolig, instruktøren giver dig en grundig instruktion i bilen inden du træder pedalen i bund! Så der er ikke noget at være nervøs for. Du bliver grundigt instrueret og sikkerheden er altid første prioritet. Brugerne der har prøvet at køre Lamborghini anbefaler det som noget af det fedeste og vildeste de har prøvet.Kør Lamborghini på Jyllandsringen eller Sjællandsringen. Den fedeste bil oplevelse du endnu har prøvet
Denne tur i en Lamborghini kan anbefales som gave til en ven, eller til dig selv.

Du finder også mange andre muligheder for at køre Lamborghini, Ferrari eller andre fede biler her på siden. Så du finder helt sikkert en oplevelse med en af de utroligt smukke Italienske biler på Living-guide.dk.

Søger du andre oplevelser med fuld fart på, kan vi også anbefale at prøve Djævleræs på Nisseringen eller Porsche på bane.

Oplevelsen at køre Lamborghini på bane, kan udover sjællandsringen, opleves på Jyllandsringen, samt i Kägerod Sverige