Kør Lotus Tyskland

Kør Lotus Tyskland – lukket banekørsel med 100% professionel racerkører! 

Kør Lotus Tyskland er oplevelsen for de fartglade – der bare ikke kan få nok. Her lige på den anden side af grænsen i Padborg, kan du opleve en vild Lotus Elise på lukket bane. Og selvom at den lille Lotus Elise ser meget tilforladelig ud – så må du endelig ikke tage fejl! Den her lille bil er hidsig. Den accelerer ekstremt hurtigt, så du skal holde godt ved. Oplevelsen er en 2-delt oplevelse. Først får du lov til selv at give den lille hidsige bil fuld gas rundt på banen. Bare tryk speederen i bund – og vis hvad du du kan.

Herefter må du overlade rattet til en professionel racerkører – som de næste 3 omgange viser  dig hvordan den i virkeligheden skal køres! Og naturligvis med dig som co-driver. Så vær klar til en fartoplevelse udover det sædvanlige. For racerkøreren ligger ikke fingre imellem! Du vil opleve hvordan I virkelig har fart på i svingene, så G-kraften kan mærkes. Og ekstremt hurtige gearskift sikrer en fart som gør at det aldrig bliver det samme i din familiebil.


Kør Lotus Tyskland
 

Så snyd ikke jer selv for denne unikke oplevelse. Bestil Kør Lotus Tyskland nu! Oplevelsen kan også købes som gavekort, så du kan glæde en fartglad ven. Han kan så bare booke tid når det passer i kalenderen.

Oplevelsen på Padborg Park inkluderer: 

  • 3 omgange på bane med dig som kører.
  • Yderligere 3 omgange med professionel racerkører

Det er naturligvis vigtigt at deltageren er fyldt 18 år, er i besiddelse af et gyldigt kørekort – samt ikke er påvirket af alkohol eller andres stoffer under oplevelsen.

 

Mere om Padborg park:

Selve banen er 2,15 km lang og 12 meter bred. Den har 5 venstresving og en chikane. Banen bruges til daglig af en lang række professionelle motorsportsfolk til test og afprøvning af udstyr. Så måske ser I også drømmebilen?

Drømmer I om flere fartoplevelser, så har I fundet det helt rigtige sted. Vi kan nemlig også tilbyde Kør DTM racer i Padborg, hvor du kan prøve en vild Mercedes C280. Eller hvad med Kør Audi R8 Aarhus, hvor du kan prøve kræfter med 420 HK?