hot stone massage kolding

Hot stone massage Kolding – hos Dronning Dorotheas Badstue

Forestil dig den hyggelige ild knitre hos Hot stone massage Kolding. Du kan se at stenene blive placeret i ilden, og at den kraftige varme fra flammerne slikker op af stenene. Og efterhånden som stenene bliver varmet op, placerer massøren stenene omhyggeligt en efter. På de steder på din krop der er mest belastet. På benene, på ryggen og ja også på maven.

Hos stone massage Kolding er en gammel form for massage, som faktisk blev opfundet af indianerne i det vilde vesten. De fandt ud af at de varme sten gav lindring til ømme muskler. De fik musklerne til at løsne op. Og den dag i dag er det de selv samme principper man driver behandlingen efter hos Dronning Dorotheas Badstue i Kolding.


Hot stone massage Kolding
 

Du kan vælge imellem 25 eller 50 minutters behandlinger hos Hot stone massage Kolding, hvilket gør oplevelsen ekstremt nemt at planlægge ind i et travl hverdag. Og du kan naturligvis også give denne skønne oplevelse som et gavekort. På denne måde kan du nemt give den vigtigste person i dit liv et tiltrængt energiboost som en gave.

 

Oplevelsen hos Dronning Dorotheas Badstue inkluderer: 

  • Vælg imellem 25 eller 50 minutter
  • Gratis indgang til spaområdet

Deltageren skal fyldt 15 år. Og det er ikke tilladt at have medbragt mad og drikke med. Men Hot stone massage Kolding tilbyder dog at man kan forudbestille – og dermed nyde en sandwich, salat eller smørrebrød.

Vidste du at de varme lavasten afgiver så meget varme til kroppen, at det svarer til 8 almindelig massagestrøg? Massage er en meget gammel form for behandling. Den kom først til Europa i 1500 tallet.

Mere om Dronning Dorotheas Badstue: 

Hot stone massage Kolding holder til i den gamle slotsruin Koldinghus. Og her i disse historiske rammer er missionen at give deltagerne helse og pleje baseret på ældgamle kurbadstraditioner.

Hvis I har fået mod på flere oplevelser, eller anderledes oplevelser – så er I kommet til det rigtige sted. Vi kan nemlig her fx. også anbefale en komplet Spadag Beder – eller hvad med Massage Aarhus – som helt sikkert også kan afhjælpe knuder i musklerne?