Spaophold på Hotel Thinggaard

Spaophold på Hotel Thinggaard

Spaophold på Hotel Thinggaard – en oplevelse udover det sædvanlige.

Hvis I drømmer om et Spaophold, hvor man virkelig kan slappe af – så er Hotel Thinggaard lige noget for jer! Et stykke oppe i Jylland ligger Hurup. Og det er her Hotel Thinggaard har til huse. Med indbegrebet af nordjysk lune – er der rigelig tid til at komme helt ned i gear.
I Nordjylland snakker man nemlig ikke uafbrudt. Nej – det er nærmest omvendt.

Det betyder at der er tid til samvær, samhørighed, lytte til hinanden. Alt det som man kan glemme i en forjaget hverdag.

Så træk stikket ud – tag til det Nordjydske og oplev det selv på nærmeste hold! Klik her for at bestille Spaophold på Hotel Thinggaard.

Spaophold på Hotel Thinggaard inkluderer:

  • Vælg imellem 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse.
  • Mulighed for Morgenbuffet.
  • Spis en lækker 3-retters menu for 2 personer.
  • Indgang til  Sydthy Kurbad for 2 personer
  • Gratis parkering.
  • Gratis internet.

OBS: Fra oktober til og med marts holder Hotel Thingaard lukket om søndagen. Dvs. at oplevelsesbevis med ankomst søndag ikke kan bruges i denne periode.

Spaophold på Hotel Thinggaard

Fun Facts:

  • Nationalpark Thy blev officielt indviet i 2008 og breder sig over 24.370 ha.
  • Thylejren er Vestkysten svar på Christiania.

Om Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard ligger praktisk talt lige ved siden af den vilde natur i Nationalpark Thy. Inspirationen til blandt andet hotellets 3-retters menu hentes derfor i Nationalparken. Hotel Thinggaard er medlem af ”Regional Madkultur Thy-Mors” hvis erklærede mål er at gøre de regionale fødevarer fra Thy og Mors synlige og tilgængelige og samtidig sætte fokus på bæredygtig kvalitet.

Har du lyst til mere ? Hos Living-guide sætter vi en ære i at finde de bedste og billigste oplevelser til jer! Hvis I har børnene med – kunne en ide være: WOW park Skjern – en oplevelse for familien. Men sætter i pris på tosomheden, kan vi også anbefale: Romantisk ophold på Skrøbelev Gods.

Uanset valget – så ønsker vi jer god fornøjelse!