Fisketur Hirtshals

Fisketur Hirtshals på det gule rev. 

Drømmer du om at prøve at fange din aftensmad? Fisketur Hirtshals kan give dig den oplevelse. I samarbejde med Sea Service Express, udbydes nu en oplevelse for alle aldre. Det gule rev er næsten garanti for en god oplevelse. Her har du mulighed for at fange både torsk, sej, lange og lubber. Og oplevelsen kan bestilles i 8, 10 eller 12 timers ture, så du får virkelig meget for dine penge.

Så hank op i gutterne eller gør det til en far og søn tur. Måske skal bedsteforældrene også med? Mulighederne er mange. Og selvom kalenderen er fyldt så tøv ikke. Denne oplevelse kan også gives som gavekort, og så kan I altid booke en tid senere. En god gave for alle friske drenge og piger, som har lyst til frisk luft på havet.


Fisketur Hirtshals
 

Oplevelsen med Sea Service Express inkluderer: 

  • Det Gule Rev ligger blot 70 minutters sejlads fra kysten.
  • Medbring eget udstyr eller lej det ombord.
  • Gratis kaffe og te under hele turen. Og kaffe smager bare bedre i det fri
  • Mulighed for tilkøb af service pakke & filetering af fisken om bord.

Vidste du at den torsk du fanger faktisk er et rovdyr? Men det er den rent faktisk, fordi den spiser både sild og skalddyr. Samtidig er den en meget forunderlig fisk. Den skifter nemlig farve alt efter hvor den lever.

 

Mere om Fisketur Hirtshals med Sea Service Express: 

Bag firmaet står skipperen Mikael Jensen. Mikael har mange års erfaring som skipper, og har også en skibsfører eksamen fra Martstal Navigationsskole. I er med andre ord i meget kyndige hænder når I tørner ud fra land, for at forsøge at fange aftensmaden! Visionen er at skabe gode oplevelser for alle igennem en afslappet stemning ombord.

Hvis I har fået mod på flere oplevelser på eller ved vandet, så kan vi også tilbyde Ravsafari Thyborøn, som helt sikkert vil glæde især børnene. Eller hvad med Østersjagt i Limfjorden, som også er lige i nærheden?