Oplev storbyen København

 

Billig storbyferie

Er Storbyferie lige dig? Så er du kommet til det rigtige sted!

Er du typen der bare er vild med storbyferie, cafeer og mennesker der summer rundt. Så er vores kategori med Storbyferier lige det rigtige sted at kigge for dig.

Her finder du alle de spændende storbyferier og til de bedste priser. Vi samler alle udbydere af fly, hotel, transport fra lufthavn, bus, spisesteder og rabatter på attraktioner. Så hvis du kun vil kigge et sted når du skal på storbyferie i Europa,  eller måske på storbyferie i New York . Så er du kommet til den rigtige hjemmeside.

Vi finder alle slags storbyferier til dig

Hos os finder du storbyferien uanset om du vil på romantisk storbyferie til Paris med kæresten, opleve København, på storbyferie til Barcelona med vennerne for at se verdensberømte FC Barcelona, på shoppetur til London med datteren, til Rom med familien, eller hvis du bare vil på forlænget weekend med kæresten til Berlin og opleve deres julemarkeder.

Er du til det mere idylliske og afslappende landsby liv? Så prøv et smut til det sydlige England, og tag til Cornwall. Der er garanti for hygge og idyl!

Hold dig opdateret

Vi finder hele tiden nye samarbejdspartnere der har noget at tilbyde til din næste storbyferie, så hold dig jævnligt opdateret på siden så du har de nyeste tilbud.

Planlægning af turen

Vi anbefaler altid at du laver næsten alt planlægning hjemmefra. Vores egen erfaring med storbyferier viser, at hvis ikke planen er lavet hjemmefra, ja, så kommer man til at aftale alt for mange forskellige ture, fordi der er så meget der skal ses og opleves.

Men det resultere bare ofte i at de planlagte ture ikke kan gennemføres alligevel, eller at tidsplanerne bliver helt forskudt.

Måske havde man planlagt at gå ud at spise kl. 18. Men turen til den spændende kirke tog længere tid end forventet, eller det var ikke lige så nemt at finde rundt til den rigtige bus eller sporvogn. Så ender man med at komme for sent, eller med at bruge rigtig mange penge i taxa. Måske ender det ned at flere af turene ikke bliver gennemført stor ærgelse for dem der havde den på tjeklisten.

Vær realistiske med hvor mange ting man kan, og vil, se på en dag. Vælger man at gå rundt i en storby kan der sagtens komme både 20 og 30 kilometer i benene på en enkelt dag. Dette er problematisk, for så begynder de indlagte stop at tage lidt længere tid, end man havde tænkt sig.

Samtidigt er det rigtig ærgerligt hvis man samtidigt skal haste igennem de spændende seværdigheder man er kommet for at se.

Vi håber i kan bruge vores storbyferie råd, der gerne skulle hjælpe jer til den bedste storbyferie!

Vi har flere spændende rejseguides her i vores rejsemagasin som du kan læse hvis du har lyst.

Storbyferie hvorfor?

Storbyferie er en drøm for mange. Men hvorfor bruge sin ferie i en storby, når man kan tage en afbudsrejse til Tyrkiet og daske hele ugen?

Man skal gøre op med sig selv inden ferien om man ved hvad det er, for ofte kræver en storbyferie alligevel planlægning og kræfter end en charterrejse.

Man skal planlægge seværdigheder hjemmefra, så man ikke ender med at gå frustreret rundt i storbyen og lede efter ting at se.

Under hver by har vi lavet en guide til hvordan man kan gribe det an. Det er måden vi selv gør det på når vi rejser på storbyferie. Og vi ved af erfaring, at storbyferien bliver meget sjovere, når de store linier er planlagt hjemmefra.

Men er man klar på det, kan en storbyferie være meget mere spændende og givende, end en almindelig charterferie.

Du kommer til at opleve de lokale erhvervsdrivende, andre kulturer. Og så får du set en masse spændende seværdigheder, som charterturen ikke giver dig. Kulturen i storbyerne er helt autentisk og man føler virkelig at man lever, når man snakker med de lokale i Barcelona, eller med gamle fanger fra DDR tiden i Berlin.

Er det sådan nogle oplevelser du vil have i ferien, kan vi varmt anbefale at læse videre i vores mange forskellige guides til storbyferier vi har lavet.

Pris på Storbyferie

Prisen på en god storbyferie variere meget. Der er selvfølgelig stor forskel på priserne i Prag, i forhold til hvad det koster i København. Men det behøver ikke være ret dyrt.

Hvis dit budget til en storbyferie er op til 4.000kr, kan i sagtens få den bedste storbyferie man kan drømme om. I skal bare planlægge den godt hjemmefra! Og det er netop det man kan på vores side!

Hvis du ikke vil bruge mere end 5.000kr, for 2 voksne, vil vi anbefale at tage til F.eks Prag. Der kan flyves meget billigt derned, faktisk kan du meget ofte få Momondo til at finde en rejse til få hundrede kroner.
Overnatningen kan du finde for ca. 130kr pr dag, for 2 personer, ved at bruge søgemaskine herunder.

Så hvis vi forestiller os at i tager afsted torsdag og hjem igen søndag, kan i lave turen for 2.000kr i rejse udgifter med fly, hotel og transport fra lufthavnen, som i kan spare penge på at bestille hjemmefra via linket.

Der er masser af gode restauranter i Prag, og både mad og drikke er langt billigere end de priser vi har i Danmark. Så vil du arrangere en prisvenlig storbyferie du kan betale uden at blive flænset hver gang i skal have kaffe eller en øl, så kan vi varmt anbefale at tage en storbyferie til Prag.

Storbyferie i Spanien eller Italien

Udover Prag kan vi også nævne Rom og Barcelona som steder du kan tage på storbyferie, uden at blive flænset helt. Men det kræver stor og disciplineret planlægning hjemmefra.

De to byer er lige lidt dyrere at leve i, men kigger man sig for og tager udenfor turiststederne kan man godt planlægge en god tur til en fornuftig pris. Besøg evt. de lokale markeder når i skal købe ind til morgenmad eller frokost, priserne på markederne er langt billigere end hvis i køber ind lige i centrum.

Og varerne er oftest helt friske, så man virkelig kan smage solen og klimaet i de sydlandske lande som Spanien og Italien.