Tag på storbyferie! Få mere for pengene her!

Storbyferie, men hvor?

Er Storbyferie lige dig er du kommet til det rigtige sted.

Er du typen der bare er vild med storby, cafeer og mennesker der summer rundt. Så er vores kategori med Storbyferier lige det rigtige sted at kigge for dig.

Her finder du alle de spændende storbyferier og til de bedste priser. Vi samler alle udbydere af fly, hotel, transport fra lufthavn, bus, spisesteder og rabatter på attraktioner. Så hvis du kun vil kigge et sted når du skal på storbyferie i Europa,  eller måske på storbyferie i New York . Så er du kommet til den rigtige hjemmeside.

Vi finder alle slags storbyferier til dig

Hos os finder du storbyferien uanset om du vil på romantisk storbyferie til Paris med kæresten, opleve København, på storbyferie til Barcelona med vennerne for at se verdensberømte FC Barcelona, på shoppetur til London med datteren, til Rom med familien, eller hvis du bare vil på forlænget weekend med kæresten til Berlin og opleve deres julemarkeder.

Hold dig opdateret

Vi finder hele tiden nye samarbejdspartnere der har noget at tilbyde til din næste storbyferie, så hold dig jævnligt opdateret på siden så du har de nyeste tilbud.

Planlægning af turen

Vi anbefaler altid at du laver næsten alt planlægning hjemmefra. Vores egen erfaring med storbyferier viser, at hvis ikke planen er lavet hjemmefra, ja, så kommer man til at rode sig ud i alt for mange ture. Mange af dem bliver ikke gennemført, til stor ærgelse for dem der havde den på tjeklisten.

Vær realistiske med hvor mange ting man kan, og vil, se på en dag. Vælger man at gå rundt i en storby kan der sagtens komme både 20 og 30 kilometer i benene på en enkelt dag. Dette er problematisk, for så begynder de indlagte stop at tage lidt længere tid, end man havde tænkt sig.

Samtidigt er det rigtig ærgerligt hvis man samtidigt skal haste igennem de spændende seværdigheder man er kommet for at se.

Vi håber i kan bruge vores storbyferie råd, der gerne skulle hjælpe jer til den bedste storbyferie!

Vi har flere spændende rejseguides her i vores rejsemagasin som du kan læse hvis du har lyst.

Storbyferie hvorfor?

Storbyferie er en drøm for mange. Men hvorfor bruge sin ferie i en storby, når man kan tage en afbudsrejse til Tyrkiet og daske hele ugen?

Man skal gøre op med sig selv inden ferien om man ved hvad det er, for ofte kræver en storbyferie alligevel planlægning og kræfter end en charterrejse.

Man skal planlægge seværdigheder hjemmefra, så man ikke ender med at gå frustreret rundt i storbyen og lede efter ting at se.

Under hver by har vi lavet en guide til hvordan man kan gribe det an. Det er måden vi selv gør det på når vi rejser på storbyferie. Og vi ved af erfaring, at storbyferien bliver meget sjovere, når de store linier er planlagt hjemmefra.

Men er man klar på det, kan en storbyferie være meget mere spændende og givende, end en almindelig charterferie.

Du kommer til at opleve de lokale erhvervsdrivende, andre kulturer. Og så får du set en masse spændende seværdigheder, som charterturen ikke giver dig. Kulturen i storbyerne er helt autentisk og man føler virkelig at man lever, når man snakker med de lokale i Barcelona, eller med gamle fanger fra DDR tiden i Berlin.

Er det sådan nogle oplevelser du vil have i ferien, kan vi varmt anbefale at læse videre i vores mange forskellige guides til storbyferier vi har lavet.