Pilot Sjælland

Pilot Sjælland – i samarbejde med Nawair i Roskilde 

Hvis du altid har drømt om at flyve, så skal du helt sikkert prøve Pilot Sjælland. Her kan du på bare en dag opleve, hvad der skal til for at blive en vaskeægte pilot. Måske bliver du ikke ligefrem en jagerpilot – men du får helt sikker luft under vingerne!
Du får en grundig instruktion af en certificeret instruktør både før og efter Pilot Sjælland. Og så er det ellers bare med at lette – og det er med dig bag styrepinden! Og så venter ellers en storslået oplevelse forude. For du kommer aldrig til at opleve en så storslået udsigt igen


Pilot Sjælland
 

Så snyd ikke dig selv for denne oplevelse! Her er virkelig højt at flyve – men ikke dybt at falde. Det sørger instruktøren for.
Fik vi sagt at du også får en USB stick med oplevelsen på video, så du kan se den igen og igen? Eller måske kan det blive en god historie til næste familiefest. Oplevelsen kan naturligvis også købes som gavekort. Dermed kan deltageren 100% selv bestemmer hvornår oplevelsen skal foregå.

 

Oplevelsen med Nawiar i Roskilde inkluderer: 

  • En samlet flyvetid på i alt 35-45 minutter – her er det dig der styrer – også når der lettes!
  • Grundig Briefing og debriefing om din performance
  • Grundlæggende viden om flyvning i dansk luftrum.
  • Video af oplevelsen, som du kan tage med hjem på en USB-stik.

De fleste er nok klar over at man skal have et certifikat for at måtte flyve ethvert fly. Men vidste du også – at man rent faktisk også skal have et radiobevis for måtte kalde over radioen ? En ret praktisk deltalje at vide mener vi.

 

Mere om Nawair i Roskilde: 

Bag Pilot Sjælland står Naweed Iqbal som er ejer og drivkraft bag Nawair. Han er både uddannet instruktør og er selv certificeret pilot – men er også godkendt som eksaminator hos trafikstyrelsen. Det er jeres garanti for at I er i absolut sikre hænder under hele oplevelsen.
Skulle I have fået lyst til mere, så kan vi også anbefale Helikopterflyvning på Sjælland – som også appellerer til dit flyvergen. Eller hvad med Flyv luftballon?