Bagekursus i Sønderjylland

Bagekursus i Sønderjylland – lav de originale Baguettes

Elsker du at bage, men har ikke helt styr på reglerne indenfor bagekunsten, er dette bagekursus i Sønderjylland det helt rigtige for dig.

Du lærer f.eks både at bage en baguette, men du lærer også hvad der skal til for at du må kalde det en baguette. Det er nemlig ikke bare at smide noget brød i ovnen og trække det langt og så kalde det en baguette!

Der er nemlig regler for både ingredienser, hvilke mål de må have, samt hvilke snit du skal lave. Ellers er det ikke en rigtig baguette!

Med deltagelse i et bagekursus i Sønderjylland, bliver du både skarp på reglerne og opskrifterne, omkring franske klassikere.

Imens i bager får i en masse spændende historier omkring bagning i Frankrig. Franskmændene er meget stolte af deres traditioner og de gør alt for at holde dem i hævd. Og specielt med hensyn til deres kvalitet. Og som mange ved, er det en helt speciel oplevelse at få brød på en af de mange romantiske cafeér i Frankrig. De går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten af brød og andet bagværk.

Med i bagekurset er:

Bagekursus i Sønderjylland inkludere:

  • 5 timers bagekursus
  • Lær at bage franske brødklassikere
  • Hør mere om de franske bagetraditioner
  • Få fagmandens franske fif
  • Alle ingredienser og alt grej
  • Frokost
  • Kaffe, te, vand og sund snack
  • Få opskrifter og ny viden med hjem

Bagning har altid været populært i de danske hjem. Men de sidste år, ja efterhånden de sidste mange år, er det ikke længere almindelige traditionsbrød der bliver bagt.

Det er specialiteter der bages og kommer på bordene rundt omkring. Og det er noget af det du lærer på Bagekursus i Sønderjylland. Rigtige Franske specialiteter, i meget høj kvalitet.

Et bagekursus i Sønderjylland er perfekt som gave til manden eller kvinden der går op i hjemmelavede produkter i høj kvalitet.


Bagekursus i Sønderjylland med franske specialiteter
Er du på udkig efter oplevelser i Sønderjylland eller syddanmark, kan du f.eks opleve sort sol i sønderjylland, Ølsmagning i Kolding eller du kan tage en tur på Lillebælt med Aventura.

Leder du efter andre bageoplevelser? Så overvej eventuelt et fuldkornsbagekursus!

 

Du kan også bestille et åbent gavekort til ca. 400 oplevelser som gælder i 2 år.

 

Vores partner Diablosteel, har udviklet noget af det bedste bagestål til private. Det kan bruges både til pizza, boller og du kan også stege bøfferne på stålet 🙂