Weekendophold og miniferier

Miniferie

Weekendophold og Miniferie. De bedste er samlet her på siden.

Uanset om din miniferie skal være et weekendophold, forlænget weekend, eller et midt uge ophold, om du skal på kæresteophold i weekenden, om du skal på fodboldtur med vennerne, eller om du bare kigger efter det perfekte sted at holde en afslappende ferie, finder du det her. Vi fundet et hav af forskellige ophold, du kan tage på som miniferie.

Vi har samlet store og udførlige guides til bl.a. storbyferier. Dem finder du her, uanset om du ønsker en weekendtur til Berlin, en forlænget weekend i London, en tur sydpå til Barcelona, eller i vil prøve kræfter med storbyferien over dem alle – en tur til New York. Vi er sikre på, at i kan finde det der passer til netop jeres drømmetur!

Har du brug for afslapning kan vi anbefale hotel Thingaard i Thy, her får du et Spaophold der får dig ned i et tempo, så selv Niels Hausgaard virker hurtig. Inviter kæresten med på en weekends afslapning, med kærligheden i højsædet, i dejlig Thy. Hotel Thinggaard tilbyder også gourmetophold. Du kan læse mere om gourmetopholdet og oplevelsen.

Skal det være billigt med lækker, anbefaler vi Lübker ved Nimtofte. Her får du får kun 300kr adgang til Spabad og wellnesscenter. Der er fri frugt og kaffe imens du er der. Parkering er gratis.

Er du til golf og lækker mad? Så kan vi anbefale et fantastisk golfophold i Himmerland, på Hvalpsund Færgekro og golfbane.

Ystad Saltsjöbad i Sydsverige byder på ren forkælelse og wellness. Trænger du til at trække stikket, kommet hjemmefra og slappe fuldstændigt af, er Ystad lige stedet for dig.

Er du på udkig efter et romantisk ophold? Så er et ophold på Kragerup Gods måske noget for dig!

Se også andre gavekort fra trustory.dk

 

Oplev verden billigt!Billig rejse til USABillig tur til Spanien eller ItalienBillig rejse til LondonBillig storbyferie i Europa!
Oplev verden for få penge
Billige men store oplevelser i USA
Billig ferie i Spanien eller Italien!
Billig storbyferie i London
Storbyferie i Europa til alle budgetter

Inspiration til ferier og weekendophold

Vi har samlet nogle forslag til, hvor du eventuelt kan tage hen på miniferie. Dem kan du læse meget mere om her!

 

 

1. Rom

Rom er den perfekte by til et weekendophold. Det er som et stort udendørs museum med historie overalt, lige meget hvor end du ser. Du kan slentre langs gaderne, kaste en mønt i Trevifontænen, besøge det historiske Colosseum, slappe af i solen med en dejlig gelato og selvfølgelig spise en lækker pizza.

Hvis du kan lide markeder, er der hver søndag et marked i Trastevere (et middelalderligt område i Rom, der er adskilt fra den centrale by ved floden Tiberen): Porta Portese Flea Market. Mens du er i Rom, kan du endda besøge en anden stat: Vatikanstaten, den mindste internationalt anerkendte uafhængige stat i verden, og i øvrigt også der hvor Paven ”holder til”.

 

2. Amsterdam

En hurtig flyvetur, køretur, bus eller togtur væk fra Danmark, ligger en af danskernes yndlingsdestinationer. Amsterdam er perfekt til en weekend med sightseeing, shopping og stop i kaffebarer (hvis man da er til den slags). Da alt det fede i byen, er relativt tæt samlet, kan du nemt ordne en lang to-do-liste inden for et par timer. Derfor er Amsterdam oplagt til et weekendophold!

Vondelparken er f.eks. Kun en kort gåtur fra Rijksmuseum og Van Gogh-museet, mens Heineken-oplevelsen kun er få gader derfra. Men egentlig er Amsterdams skønhed, at der ikke er brug for at planlægge. Det er bare at tage fornuftigt fodtøj på, slentre rundt og nyde hver eneste skridt i den flotte og maleriske by.

 

3. Wien

Gammel charme, kombineret med det bedste fra den moderne verden: Wien er et godt bud på det ideelle weekendophold. Storheden oplever man ved de kejserlige boliger, og de smukke blomstrende haver giver den perfekte kulisse for en romantisk spadseretur eller picnic. Byen emmer af europæisk historie, og du kan få timer og atter timer til at gå, med bare at gå og opleve byen på egen hånd.

Wien er særligt kendt for sin cafe kultur. Nyd en god kop kaffe i byen, mens du nyder levende musik. Men glem ikke, at en weekend i Wien ikke ville være komplet uden en schnitzel og øl! Den østrigske hovedstad er bestemt et besøg værd, og er et fantastisk godt bud til et weekendophold!

 

Vil du gerne læse mere om storbyferier? Så tag et kig på vores side med en guide til Storbyferie.

Andre rejser

Vi har også rigtig mange andre rejser samlet på vores side. Og der kommer hele tiden flere til.

F.eks har vi fundet mange spændende afbudsrejser. Og når man søger på afbudsrejser er udvalget enormt! Og hvem skal man lige vælge at købe en afbudsrejse fra?

Vi vil ikke anbefale den ene eller den anden. Men, vi har undersøg markedet rigtig grundigt, med henblik på at finde de bedste og billigste afbudsrejser. Og vi fandt dem ikke på de store søgemaskiner!

De store søgemaskiner ligger ofte de afbudsrejser op i toppen som er bedst for dem. Ikke for dig! Dem der ligger øverst er dem der giver mest profit hos dem.

I kan vi se at du oftest får den bedste pris på en en afbudsrejse, til f.eks Tyrkiet, Spanien eller en af de andre populære rejsemål, ved simpelthen at klikke direkte ind på rejseudbyderens hjemmeside og vælge rejsen.

F.eks har Primo Tours masser af afbudsrejser til både Mallorca, Tyrkiet m.fl. De har også flybilletter der bare skal “skydes af”, fordi de er i overskud. Derudover har de også mulighed for at du kan sætte “overvågning” på afbudsrejser, så du kan få en mail med det samme din foretrukne rejse er på tilbud.

Vi har lavet en hel side der kun omhandler afbudsrejser, så hvis du vil billigt ud at rejse, er den helt sikker lige noget for dig.

Charterferie

Vil du på charterferie er udvalget utroligt stort, og der er hele tiden nye spillere på markedet der vil presse priserne.

Du kan finde en overskueligt udvalg af udbydere, som Spies, Mixx Travel, Verdn, Amena, Suncharter, Århus Charter og mange flere rejse bureauer hos Momondo DK, der kan du se dem alle, og så klikke videre ind på de udbydere der har din interesse i forhold til udbud og prisniveau.

Det er også værd at tage med i jeres overvejelser inden i bestiller, om i feks vil bestille all inclusive. Er hele familien med, betyder det rigtig meget for den samlede pris på ferien, om du skal betale med hver dag til f.eks 2-3 børn og måske svigermor 🙂 Eller om det er købt med i prisen på forhånd.

Vil i gerne spise på hotellet med all inclusive, er Tyrkiet ofte det billigste sted at tage hen. Maden er forholdsvis billig og derfor får man en samlet pris der langt billigere, end hvis i f.eks vælger all inclusive i Spanien. Det er ca. 1/2 pris.

Har i taget valget om at benytte jer af et af all inclusive tilbudene skal i være opmærksom på den næste ting. Det er nemlig ikke alle hoteller der har det samme med i all inclusive. Derfor vil det være en god idé at læse hvad der præcis er med. En tommelfingerregel er at i Tyrkiet, skal hotellet være min. 3 stjerner, eller bliver i ofte trætte af at maden, er den samme hele ugen. Hotellerne i Tyrkiet der har 4-5 stjerner, har ofte et meget større udvalg af forskelligt mad.

 

Se også andre gavekort fra trustory.dk