Vildmarksbrunch i Mols Bjerge
Brunch fra naturen i Mols Bjerge

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge er en fantastisk kombination af lækre råvarer, og utrolig natur!

Natur, økologi og lokale råvarer – hører du også til dem der mener at det hører sammen? Så kan du her få et af dit livs oplevelser, i det naturskønne Mols Bjerge.

Brunch er blevet populært blandt de fleste danskere. Nu tilbyder Karpenhøj naturcenter Vildmarksbrunch, til de brunch elskende på Mols.

Denne brunch oplevelse som er på ca. 3,5 time giver dig en helt unik naturoplevelse, samtidigt med at du får en rigtig lækker brunch. Der er masser af skøn natur som opleves samtidig med Brunchen og der er masser af smagsoplevelser som er lavet direkte fra naturen.

Brunchen består hovedsaligt af lokale økologiske råvarer og indeholder masser af urter og blomster.
Kaffen er fra Mols kafferisteri, så selv kaffen er lokal og unik.

I får introduceret dagens brunch menu over en kop cowboy kaffe, og får også tid til at gå rundt og se den lokale have.

Karpenhøj naturcenter er beliggende i Nationalparken Mols Bjerge, og den er omgivet af vand og den smukke udsigt som præger hele Mols.

Mols, og Mols Bjerge i særdeleshed, er altid et besøg værd. Nyd naturen og dens gode rene råvarer med denne unikke mad oplevelse eller vælg en af de andre spændende madoplevelser i naturen som vi har fundet til dig.

 

 

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge

 

Vil du læse mere om de store naturoplevelser, der ligger og venter rundt omkring i Danmarks natur

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge er helt sikkert en oplevelse i vil huske! Og du kan også deltage i Vildmarks gourmet i Mols Bjerge, hvis ikke du kan få nok af smag, natur og gode oplevelser. Oplevelser i naturen bliver heldigvis aldrig umoderne og vi har samlet et stor udvalg af dem her på siden.